25 Eylül 2012

Dikişle başlattığım elişlerine dönüş sürecini yine onunla devam ettireceğim gibi görünüyor. Mis kokulu lavantalı birşeyler çalışacağım. Lavantayı çok seviyorum hemen hemen her odamda farklı formlarda lavantalı aksesuarlar var.
Tatlı krizleri baş gösterdi nutella'dan tadelleye, ballı lokmalardan bilmem nelere. Ben buna ruh açlığı diyorum artık yolun yarısı olarak tabir edilen bir yaşta belki biraz geç ama tanımaya başlıyorum ya da kendime daha çok eğiliyorum artık. Kahveli sohbet ortamlarımız var, değişen okul ve mahalle ile ufaktan yeni tanışıklıklarla bazen de eski dostlarla. Genel olarak bakarsak herkez aynı dertlerden muzdarip, kafayı bozmamanın işten bile olmadığı durumlar, tarihi çok eskilere dayanıp zaman ve mekan tanımayan hala süregelen aynı sorunlar, kendinizi baştan ala ala anlatmaktan kendimin sıkılıp karşımdakilerin hala anlamayışı.. İşte bazen habersizce toplanıp geliveriyorlar topluca ve ufaktan isyankar haller yaratıyorlar bende. Adalet yine tecelli olmuyor hiç bir yerde, ilahi adaletse gerçekleşiyor gerçekleşmesine ama çok zaman alıyor. Akıl ve idrakini her türlü cinliğe çalıştıranlar ne hikmetse bunları anlamamazlıktan geliyorlar. İşte bu durumlarda "allahın sopası olsa" deyimi vardır ya işte gerçekten olsa diye düşünüyor insan. Konuşmak rahatlatıyor bir nebze ama konuş konuş nereye kadar şimdi biraz iş zamanı. Yeni bir ev yeni bir iş (henüz yok ama) yine gülecek bir neden lazım o nedeni arayıp bulmak lazım :)

6 yorum:

  1. ayşen yörükoğlu25 Eylül 2012 07:36

    derya hanım siz üstüne ne kadar düşerseniz insanlar sizin üstünüze o kadar fazla gelirler. çünkü onlar öyle mutlu oluyorlar.egolarını tatmin ediyorlar. onların eline koz vermemek için ne konuşun ne de düşünün. çünkü unutmayın ki; eşiniz ve çocuğunuz da bu ruh halinizden olumsuz etkileniyorlar.kötü niyetlilerin istedikleri zaten evinizin huzurunu kaçırmak.niye onları mutlu edesiniz ki...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Derya D&R'a çok güzel washe tape'ler yani çok çok güzel desenli bantlar gelmiş haberin olsun.sevgilerle ışıl

    YanıtlaSil
  3. Ayşencim görüp öğreniyorum ki herkes geçiyor bu yollardan sonra sonra hepten boşveriliyormuş ama benim bulunduğum safhada biraz yorarmış çeneyi de kafayı da :) artık zamana bırakıp benimde boşvereceğim günleri beklemekten öte birşey yok elden gelen, sizin gibi böyle güzel dostlarla dertleşerekten geçiyor bazen iyiki varsınız sevgilerimle..

    Çok teşekkür ederim Işılcım ilk fırsatta bakacağım :) sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. Derya,battaniyelerine bayılıyorum,şu işe bir de ben el atsam...bana iplik önerisi verebilirmisin.mor-pembe -beyaz tonlarda yapmak istiyorum inşaallah...

    YanıtlaSil
  5. elmalı kurabiye; Kartopu gonca kullanıyorum ben seviyorum dokusunu kalınlığını tavsiye ederim, inşallah başlarsın ve yaparsın şimdiden kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim,bir yerden başlamak lazım...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...