24 Eylül 2012

Uykudaki sümbüller uyanmaya başlıyor yavaş yavaş. Diğerinden pek umutlu değilim ama geçtiğimiz yıl minicik de olsa açan bu yıl da oldukça azimli.
Örgü aşkımın külleniyor gibi olması bir gün çok sevip bayıldığım diğer şeylere ne zaman sıra gelecek de artık bıkacağım diye düşündürüyor bazen. Geçtiğimiz gün hiç ummadık bir yerde lcw'de soldaki cüzdanı gördüm bu desenlere hala fanatizm şeklinde düşkünüm. Sevgili Feray'ın kulaklarını çınlatıyorum her kullanışımda CK tabak ve fincanlarımı ve sevgiler gönderiyorum buradan ;)
Sonbahar gelip de benim hala ufak çaplı bir depresyon veya bunalıma girmemiş olmam şaşırtıcı gibi gelebilir. Pek bir yazardım bunaldıkça aslında birden feraha ermiş falan değilim örneğin bugün şöyle bir yoklandım yine aklıma üşüşenler oldu, düşündükçe, hatırladıkça sinirlendim. Sonra derin bir nefes aldım. Sevdiklerimi düşündüm, dün evimizde bayram havası vardı kuzu ta bahçe kapısında bekledi dayı ve teyzeyi sabırsızlıkla. Eve adım attıklarından itibaren şen kahkahaları ve şımarıklıkları ta ki gece yatağına yatana kadar devam etti. Hep yanıbaşımda olsunlar istiyorum onlarla herşeyi unutuyorum, bir zırh giyiyorum sanki işlemiyor hiçbirşey. Dedim ya duygusallık sardı bir kere allah sağlıklı huzurlu ömürler versin başımdan eksik etmesin onları. Hem abi abla hem ana baba oldular benim için.
Yeni haftaya direkten dönen hafif bunalımlı başlayan ama sonrasında çabucak kovalamayı başardığım, kendimde yerleştirmeye çalıştığım şekliyle daha olumlu ve keyifle yaşamaya çalışmaya devam...  İyi haftalar olsun.

6 yorum:

  1. Cüzdanın çok güzel hem de LCW den biliyorsun bu desenleri heryerde bulamıyoruz süpermiş.Benim de ablam ve abim var aramızdaki yaş farkı çok olduğu için üzerimde çok emekleri vardır.Şanslıyız yani.Bu arada yeni evine taşındın dimi çok merak ediyorum...

    YanıtlaSil
  2. Baharcım beni şaşırttı lcw evet her zaman karşımıza çıkmıyor. Şanslıyız gerçekten de sende en küçüksün galiba benim gibi. Evet taşındım bir ayı biraz geçti.

    YanıtlaSil
  3. Gene bulmuşsun desenlerini:))
    Senin şu sıra meşgul olma durumun olduğundan sanırım bunalım değilsin. Hep böyle ol, misafirlerin gelsin, gitsin, harika el işlerini yap, mutfağa gir, Çınar`la gez, bloğuna yaz...Hiç bunalımın kalmaz Derya`cım:)

    YanıtlaSil
  4. Semicim benden kaçmaz bulunca affetmem bu desenleri :) Bunalım benim göbek adım galiba, bunalmadan rahatlayamıyorum :) ironik haller sözkonusu biraz da karışık neyse odak noktamı değiştirmeye uğraşıyorum birazdan dikiş makinesinin başına geçeceğim mesela :)

    YanıtlaSil
  5. sümbüllerini merakla bekliyorum.çanta ve cüzdan harika iyi günlerde kullan.geçen rana efnan için alışveriş yapmaya gidince bende gördüm.yeni evin yeni hayatın hayatında yeni olan herşey çok ama çok güzel olsun..sevgiler.çınar kuzusunu öpüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim Fatmacım, sümbülleri bende merakla bekliyorum, güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim canım sevgilerimle..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...