7 Aralık 2021

Bir sürü dikiş işi hazırladım. Şu makina açma tembelliği yüzünden, hazır açmışken de ne varsa çekilecek hepsini çektim sadece elde yapılması gereken kısmı kaldı. Bu kısımda biraz parmak zayiatı olsa da iyleşince yeniden kaldığım yerden devam edeceğim. Bir yer yaptı mı iğnenin tersi aynı yere batar durur nasıl bir şeyse artık sızım sızım sızlayan parmağım geçtiği an birde pazen patch çanta var onu fotoğraflamamışım hemen onu bitirmek istiyorum.
Bu çılgınlar gibi saldırış zaman zaman elişlerinde doruk noktaya ulaştığım nadir anlardan. Meşguliyetin tadını çıkarmam lazım. Her zaman hem istek hem özveri yanyana nadir geliyor.
Pek çok cüzdan, pek çok tutaç hazırladım. Kimisi satılıyor, kimisi de hediye olarak elimin altında hazır olması iyi oluyor.
İlk kitabın bitişine sadece bir gün kaldı. Şimdi hem el işinde atağa kalkıp hem de kitabıma vakit ayırmam zaman zaman sıkıntı yaratsa da neyse ki yetiştirdim.
Birde atkı olayı var. Arada iki de şiş dürtüyorum, yine her telden.
Fotoğraflayamadığım hırkam. Yıkadım neyse ki çekmedi, biraz ondan çekiniyordum zaten minicik bir de çekerse diye, gerçi en kötü eteğe ve kollara ekleme yapılırdı.

12 yorum:

  1. Bu parmağı korumak için yüksük mü deniyordu, öyle birşey mi kullansaydınız acaba? Belki de kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ilk aklıma o geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet dikiş yüzükleri var hatta bende de rahmetli annemin ki var ancak onu takınca o parmağı iptal ediyorum ben :) henüz kullanabilmeyi başaramadım, eğer onunla çalışmayı başarırsam süpe rolacak, teşekkürler.. :)

      Sil
  2. Evdeki tüm kumaşları sana gönderesim var, hani gir babanın ardiyesine oradan fermuar ip filan da koy bu arakadaşa gönder diyorum bazen...
    Bu nasıl maharettir böyle..
    Allah nazarlardan saklasın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Uyandırdığım hisler, çok teşekkür ederim inanın göndermiş gibi oldunuz, Aminnn çok teşekkürler..

      Sil
  3. hepsi de birbirinden güzel zevkli elinize emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Parmağınıza üzüldüm, geçmiş olsun:( Evde kantaron yağı bulundurmanızı öneririm. Haziranda diş tedavisine başlamıştım mecburen. Dişin birini kurtaramayıp çekmek zorunda kaldı doktorum. Yerine kaplama yapılacak tabii. Çekilen yerdeki yaranın çabuk iyileşmesi için kantaron önerdi. Gerçekten de çok işe yaradı. Geçen gün rendelediğim parmağıma da sürdüm. O da ertesi güne epey onarılmış. Tavsiye ederim. Aktarlarda küçük şişe 25TL yeter size. Evde bulunsun. Hırka muhteşem olmuş gerçekten. Gördüğüm en iyi motifli hırka. Geçen gün gösterdiğim linkteki yanından bile geçemez. Ellerinize sağlık. Güle güle iyi günlerde giyin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, evet kantaron bu anlamda mucize, yağı değil ama kremi var yağındana da bulundurmam lazım, çok teşekkür ederim :) Sevgiler..

      Sil
    2. kantaronun yanı sıra mavi niveayı da öneririm oda onarıyor deriyi ağbimin şeker yaralarından biliyorum.

      Sil
    3. Tamam teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Derya renkleri diye patent alman lazım, her sayfana girişinde uzun uzun
    bakmak istiyorum çünkü içim mutlulukla doluyor. ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler Buketcim, ay ne güzel çok sevindim, sevgiler...

      Sil

Söz uçar, yazı kalır...