30 Mayıs 2020

Normalleşmeyi endişe ve tedirginlikle bekliyorum. Kendi çapımda bir miktar normalleşmiştim ben ama topluca olunca neler olur bilmiyorum. Bir tatlı huzur arıyorum aslında kendi içimde, iyi bir şeyler, güzel gelişmeler, yok aslında öyle gelmesi muhtemel birşeyler ama bende bir bekleyiş var işte nedense.
Şu buz hava, gerçi dışarısı o kadar soğuk değil, ama bizim ev kutup bölgesi sanki. Oturtup beni iki çift çorap ördürdü bu soğuk. Haftaya haftasonu yine sıcaklık yükselecek neyse ki, eve kapanmadan dün yine yürüyüş yaptık, ama ne yürüyüş, mahallenin sonuna varmadık ki feci yağmur, bir saçak altı bulduk, bulana kadar ayaklarda mont da sırılsıklam oldu bile, tam dönüyorduk ki güneş açtı bu sefer, yok dedik yolumuzdan dönmeyelim kafamıza koyduğumuz rotaya devam, yürüdük. Yollarda kurudum.
Bir tane daha başladım bu çorap bitince ama devam eder mi bilmiyorum. Sıkıldım ondan da, daha çabuk sıkılır oldum herşeyden, bundan sonra oyalanmak daha zor olacak gibi.
Geçen topladığım çiçekleri sürekli revize edebildiğim çerçeveme ekledim. Rengi solmuşlar bozulmuşları sürekli değiştiriyorum çiçek buldukça. Bu morlar gerçekten renk kattı.

15 yorum:

  1. çorabın desenleri çok güzel olmuş deryacım. ellerine sağlık. bu çerçeven çok güzel ve değişik. birde zamanla içini değiştirebilmen çok güzel. hiç sıkılmazsın. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Zeynepcim en zevkli kısmı oraya yaptığım desen kısmı, aynen çerçeve tam benlik sıkıldıkça değiş :)

      Sil
  2. Bu ay Ankara'da hem yazı hem kışı yaşadık. Korona sanki yokmuş gibi davranışlarımız devam ediyor maske takmak dışında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle gerçekten dünya bunca şey yaşarken iklimde de arızalar olmasa olmazdı zaten, haftaya ısınıyormuş inşallah, daha durun bir haftaya kalmaz unutulur önlem falan kalmaz :(

      Sil
  3. Çorapların desenleri, renkleri bir harika Deryacım...Yarımlarım çok olmasa bir de çorap başlayasım geldi. :) Çiçek çerçevene ve mumunun rengine de ayrıca bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Ruşencim, hobicilerin yarım işi olmazsa olmaz zaten, hava serin yoksa yakıyor bu ipler dokununca :)

      Sil
  4. aaa ev soğuk diyosun yaniii :) ben normalleşeyim ama herkes evde otursun diyosun güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yanlış anlamışın aşkolsun deep ben sadece endişeliyim demek istedim belki de ben anlatamadım, ev soğuk hemde buz, dışarısı yaz içerisi kış :(

      Sil
    2. allam anlamaz mıyım yaaa takıldım ben sanaaa şakacıktaaaan ay gülecektin sen yorumumdaaa o zaman şimdi gül bana neee :)

      Sil
    3. :)))))))))))
      alınganlık ve tersinden anlama günlerine hoşgeldinizz

      Sil
    4. :) olur öyle hepimizeeee :)

      Sil
  5. Bekleyiş güzel son bulsun inşallah 🎉
    Çok maceralı bir gezi olmuş , ne güzel...
    Çorap , renkler ,desen çok güzel olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok boş bir bekleyiş bilipte beklemek ben bunu (karantina) travma sonrası strese bağlıyorum :) çok teşekkür ederimm :)

      Sil

Söz uçar, yazı kalır...