21 Şubat 2020

Bugün iki gündür geçen baharımsı havadan sonra yağmura teslimiz. 
Uzun aradan sonra kitabevini gezerken nihayet bir dergi aldım. Henüz ayaklarımı uzatıp okuma fırsatım olmadı örgü molalarında okuyacağım.
Bu hafta hem kısır hem kurabiye vardı abur cubur menüsünde. 
Hırkama başladım. Bir baştan bir başa çıkmak, o yığın ilmekleri upuzuuun şişte gıcır gıcır yürütmek epey zor oldu. Neyse kolları örüyorum şu an, bir miktar ilmek azalınca gövde de bu kadar zorlanmam umarım. Bu örgü de kollarımın ağrıdığını hissettim, çoraplarda olmuyordu, zormuş böyle büyük şeyler örmek. Aa çorap demişken ilk defa çorapsız bir post oldu uzun zamandan sonra :) Mutlu haftasonları dilerim...

14 yorum:

  1. nilgün marmara kısır kurabiye oh güzel hayat hihihi :)

    YanıtlaSil
  2. Deryacım o uzun şişler hakikaten çok ama çok yorucu, yazık kollarına bir dahaki sefere mutlak çelik telli misinayı denemelisin. Neyseki zor kısım bitmiş gibi ama önlerle arkaları da bir öreceksen misina yine rahatlatır. Ellerine sağlık, çok güzel kırmızı kırmızı. Yine de, ;))) çorapsız olmaz ağbiiii ;))
    Kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Kedicik :)
    Çoraplı postları çok seviyorum yaaa :)

    YanıtlaSil
  4. bana da idefix sabitfikir dergisini göndermiş. içinde merak ettiğim konular var ama henüz bende okuyamadım.
    büyüklere boyundan başlama kazak hırka çok zor be kardeşim Allah kolaylık versin.
    alize süperwash ip getirdi kızım harika bir çorap ipi. bulursan kaçırma derim

    YanıtlaSil
  5. yesinler o zeytin gözlüyü. kısır severim ama yapmasını bilmem:)) derginin ise müptelasıyım her ay alırım. hırkanın rengi çok güzel hızla ilerlesin iyi günlerde eskit.

    YanıtlaSil
  6. çorap demek sen demek :) kısır nam nammm

    YanıtlaSil
  7. Bir yandan kitaplar bir yandan dergiler okunacak o kadar çok
    şey var ki. bize yakın bir dershane var orada ki eski dergileri alıyorum bende. kitap okumuş kadar oluyorsun ama dergi okumayı da çok seviyorum ben.

    YanıtlaSil
  8. deeptone; Hiçbirşey göründüğü gibi diildir ama :)

    YanıtlaSil
  9. Ecehan; Sorma Ececim herşeyin bir acemiliği oluyor sanki battaniye örücem bende abartmışım sonrai postta yazdım hikayeyi :) bencede çorapsız olmamalı bu son :)

    YanıtlaSil
  10. lovehouse; Epey ipim var çorap bir müddet daha meşgul edecek gibi burayı :)

    YanıtlaSil
  11. mavilale; Bu işe girdim bir kere taktım hatta illaki olacak :) o yüzden ilmeklere meydan okuma devam ediyor :) o ipten umudumu kesitim malesef burada yok.

    YanıtlaSil
  12. yüreğiin iklimi; Kara böcüğümüz bizim :)çocukluktan beri hep yapardık o yüzden kısırı gözü kapalı yaparım :) Kafayı ben belli bir rutinde olmasa da böyle kapağı beğenirsem alıyorum hemen, Nilgün Maramara da benim için biraz gizem çokca hüzün merak ettiğim biriydi, çok teşekkür ederim inşallah hemen biter sabırsızım bende :)

    YanıtlaSil
  13. buruc; :)) ne güzel o zaman, kısır bence de öyle çok severim :)

    YanıtlaSil
  14. pelinpembesi; Öyle bende de sırasını bekleyen çok şey var elişi hep önlerine geçiyor ama :) derggileri çok sıkı olmasa da takip etmeye çalışıyorum.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...