15 Nisan 2019


Sobada son demler. Geçtiğimiz hafta yeni bir mekan keşfi yapalım dedik arkadaşımla. Sabah erken saatti ve iç mekan soba ile ısıtılıyordu, hemen yaktılar, çıtır çıtır sesi ve sıcaklığı terapi gibiydi. Kahvelerimizi içip öğleye doğru ısınan ve güneşlenen hava da Bahçeliyi gezdik. Örgü dolu bir ağaç daha çıktı yolumuza. Sanki çok sevdiğim bir tanıdık çıkmış gibi karşıma sarılıp poz verdim.
Pazartesi ev toplaması ve temizliği güzel bir tütsü eşliğinde son buldu. Temizlik demişken iyi bir elektrik süpürgesi tavsiyesi olan arkadaşlarım varsa lütfen yazın. Süpürge arayışındayım. Önceki tecrübelerim bu defa daha sık dokuyup ince eletiyor bana, fena kararsızım yani. 
İplerle harekete geçmedim, geçemedim belki işlemeler yarar dedim ,göreceğiz :)
Bu arada ufak bir çekiliş yapmak istiyorum. Hediyelerim; şal, kalemlik ebatında örgü cüzdan ve örgü bardak altlığından oluşuyor. Katılmak isterseniz bu posta yorum bırakmanız yeterli. Cuma akşamı sonuçlandırıp Cumartesi yola çıkmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler... İyi haftalar.

22 yorum:

  1. sizi her zaman merakla ve zevkle takip ediyorum. her sabah mutlaka bakarım sitenize. kolay gelsin berna karatay

    YanıtlaSil
  2. Katılmak isterim Derya Hn.
    Esra,

    YanıtlaSil
  3. Arnica Bora 4000 i tavsiye ederim.Ben çok memnununum.
    Fiyatı da iyi .
    Sevgiler,
    Esra,

    YanıtlaSil

  4. Merhaba Derya Hanım, epeydir size yorum yazmamıştım, birkaç gündür de düşünüyordum yeni bir postunuz yoksa da selam versem diye. Çünkü yüzyüze tanışıyor olmasam da içimin ısındığı arkadaşlardansınız benim için. Çekiliş duyurunuz da sürpriz oldu. Bu arada perdeniz kendi dikiminizdir diye tahmin ediyorum, çok sevimli, hoş. Güzel günlerde kullanmanız dileklerimle.
    Sevgiler...
    Naciye

    YanıtlaSil
  5. Lovely blog. Thanks for sharing with us.This is so useful.

    YanıtlaSil
  6. ay daha yorum yok ne güzel çekilişte bir ben olacağım
    galiba :)

    YanıtlaSil
  7. Çekilişe katılmak istiyorum kızım adına
    Adı Ecrin

    YanıtlaSil
  8. ay ne güzel öyle o soba yaaa, soba görebilmek ne güzel bişi yaa, pek gördüğüm bişi diil yanii :) bizim aile akraba çevresinde herkes bosch süpürge kullanıyo :) çekiliş katılan az olursa söle ben de duyururum blogumdaaa :)

    YanıtlaSil
  9. Berna karatay; Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  10. Esra hanım teşekkür ederim tavsiye için..

    YanıtlaSil
  11. Naciye hanım, çok teşekkürler.. :)

    YanıtlaSil
  12. deeptone; Bizde sobalı ortamı böyle cafelerde falan bulunca kaçırmıyoruz hiç, çok seviyorum :) Tavsiye için de teşekkürler, aklımda Bosch. Çekilişle ilgili teklifiniz için teşekkür ederim, ama özellikle duyuru istemiyorum bloğu bilen ve okuyan kişiler olsun sadece istiyorum hergün yorumlaşıp yazıştığımız kişilerle :)

    YanıtlaSil
  13. Ayşen Yörükoğlu16 Nisan 2019 21:12

    Ben de cekilise katilmak isterim. Ellerinize, yureginize saglik.
    Ayşen Yörükoğlu

    YanıtlaSil
  14. Soba resmi gördükçe ne çok özlediğimi fark ediyorum. Ne güzel yapmışsın oraları seçmekle. O rüya kapanına da ayrıca bayıldım. Seni kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
  15. Ececim ne zordu halbuki ben sobalı evd büyüdüm eziyetliydi de ama yine de seviyor ve özlüyoruz işte, nostalji ve eskiler adına şahane bir yerdi bi gelsen gidecek yerimiz çok :) öptüm bende

    YanıtlaSil
  16. Yine birbirinden renkli güzel kareler :)

    YanıtlaSil
  17. lovehouse; Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  18. elektrik süpürgesinde siemens veya bosch markaydı bir arkadaşımın, kullandım ve muhteşemdi, hani reklamı vardı gece dahi sessiz çalışır diye. Gerçekten sessiz ve çekişi mükemmel ötesiydi. tavsiye ederim, imkanım olduğunda ben de alacağım

    YanıtlaSil
  19. Fatma hanım; çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  20. Deryacım ben toz alerjimden dolayı dyson almıştım, o zaman da pahalıydı ama şimdi biraz uçuk olabilir fiyatları. 10 yıldır kullanıyorum ve performansından hiçbir şey kaybetmedi. Bütçeni zorlamayacaksa kesinlikle öneririm.

    YanıtlaSil
  21. Goncacım benim de çokca duyduğum bir marka dyson, alalım bu işi tamamen kapatıp kurtulalım diye aklımdan geçmiyor değil :) teşekkürler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...