11 Şubat 2019


* Son zamanlarda okuyup bitirdiğin kitabın yorumunu yazabilir misin ?

Ayfer Tunç biraz geç tanıştığım bir yazar oldu. Okuduğum ilk kitabıydı ve çok sevdim, biraz hüzün etkisi olsa da yüreğe dokunan bir kitap. İki ayrı kişinin (Derya ve Ekmel) aynı zamanda yazdıkları günlükleri. Kitaba başlayınca sayfalar arası bir kopukluk varmış gibi geliyor, yazım hatası değil. Ben gününe göre değil de kişileri teker teker okumayı tercih ettim. Yazarımız kadın olmasına rağmen kadınla birlikte erkek bakış açısını çok güzel yansıtmış bana göre. Çok sevdiğim, okuduğuma yabancı hissetmediğim bir kitaptı. Şimdi sırada yazarın "Mağara arkadaşları" kitabı var. Beğendiğim altını çizdiğim bir alıntıyı da eklemek istedim.
Bu vesileyle uzun zamandır kitap okumadığım gerçeğiyle tekrar yüzleştim. Sırada bekleyen okunacaklar listesi oldukça çoğalmış. Ben günün telaşına ve bu telaşların içine elişisini sığdırmaktan kitabı fazlasıyla es geçmişim. Hayıflanıyor ama hala rayına oturtamıyorum umarım yaparım.

10 yorum:

  1. Kitap okuyunca daha çok okuma hissi oluşuyor. Keşke 7'den 70'e kitap okusak.Toplumsal olarak herkes kitap okumayı yemek ve içmek gibi içselleştirebilse.

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel olmuş...Her güne bir konu var...Çok severek okuyorum.

    YanıtlaSil
  3. Umarım kitap okuma alışkanlığınızın düzene girer... Tavsiyeniz için de teşekkür ederim... Paylaşımlarınızı severek takip ediyorum... Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  4. Dönüşü olmayan orman; Katılıyorum. Okumaya bir başlasam devam edeceğim dediğiniz gibi okudukça okuyor insan.

    YanıtlaSil
  5. Atölyekedi; Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Furkan Yetek; İnşallah. Çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. lovehouse; Teşekkürler.. :)

    YanıtlaSil
  8. Ben de çok severek okumuştum bu kitabı.
    Hoş uzunca bir süre yanlış basmışlar bu kitabı diye gezindim ama şükür sonradan keşfettim :))

    YanıtlaSil
  9. Şebnemcim aynı çıkmaza düşmüşüz basımla ilgili :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...