30 Temmuz 2018

İplerimi ikiye ayırdım, motifler de bitince kalan akriliklerden sıcakta yana kavrula ne derdim vardı bilmiyorum oturdum bu minik üçgenleri ördüm. Sıkça görüyor, ip yürüterek bir türlü beceremiyordum. Bende çözümü örüp dikmekte buldum. Zaten bu şekilde de yapılıyormuş ben daha yeni öğrendim :) Renkleri oluşturacak yelpaze olmadığından elde kalanlarla böyle birşey çıktı ortaya.
Henüz arka yüzü yok ama yine de bir önizleme yapalım şöyle yastık olarak.
Sırada file denemesi var.

11 yorum:

  1. Çok güzel olmuş, çok neşeli, eline ve aklına sağlık:) ben de beceremiyorum ip yürütmeyi. Birkaç motifte denemistim ama iskence gibiydi

    YanıtlaSil
  2. kanatlı kedi; Çok teşekkür ederim, bir ben değilmişim demek ki :) katılıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Örüp dikerek de çok güzel olmuş. Hatta daha daha güzel olmuş. Sonuçta kırkyama denen olay da parçaların dikilmesiyle oluşuyor Derya. Ellerine sağlık:)
    Önizlemesi şahane. Arkasını nasıl yaptığını gösterirsin değil mi bitince. Benim de önizlemesine bakıp bıraktığım bir yastık kılıfım var çünkü:)
    Kolay gelsin diyor, sevgiler gönderiyorum...

    YanıtlaSil
  4. Yukarıda doğru yazıp yazmadığımdan emin olamadım Derya. "patchwork"tan bahsediyordum:)

    YanıtlaSil
  5. zeugma; Çok teşekkür ederim. Patchwork'u çok severim, geçmişte kumaşlarla birkaç denemem olmuştu, birde örgü olsun. Arka yüzünü yaptığımda paylaşırım tabiki seve seve :)

    YanıtlaSil
  6. Derya'cım gerçekten çok şahane olmuş, ip yürütme ben hiç denemedim, o tekniği de bilmiyorum boşver dikmek en güzeli, çok da şahane olmuş ellerine sağlık. File çantanı merakla bekliyorum, yaşasın fileler :)))

    YanıtlaSil
  7. Renkler şahane olmuş yalnız.
    Çok enerjik ♥

    YanıtlaSil
  8. Ellerinize saglik. Cok guzel. Canta da olabilir bu yontemle Derya hanim.ici astarli.
    Gorunce hemen canta da cagristi gozumde.

    YanıtlaSil
  9. Ezgicim çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim. Bir tığ almaya inemedim Kızılaya hava feci sıcak, arada kursu var Çınar'ın derken o tuhafiyecileri teker teker gezip uzun uzun vakit geçiremedim bir türlü yoksa hemen başlayacağım, yaşasın fileler ;)

    YanıtlaSil
  10. Şebnemcim çok teşekkür ederim, enerji versin bize :)

    YanıtlaSil
  11. adsız; Kesinlikle olabilir güzel fikir denenebilir, çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...