3 Ağustos 2018

Motiflerim için birleştirme işine hala başlayamadım. Bu haftasonu ip işini çözüp derhal başlamak niyetindeyim. 
Pek sevdiğim selanik modelini geçtiğimiz gün nihayet öğrendim. Öyle çok da zor bir yanı yokmuş neden daha önce yapmadım diye düşünüyorum. Tığlarla falan yapmıştım :) Yağmurlardan kaynaklı sanırım daha bir bunaltıcı ve nemli bir hava hakim buralara. Öğle vakti gökyüzü.

6 yorum:

  1. Motiflerde birleştirme kısmını da merakla bekliyoruz:) ben celinci yarıda bıraktım ama yaptığım kadarını birlestircem, cevrelerine beyaz iple çerçeve yapıyorum arada bi, kare olmayanların kenarlarını düzleştirmek için gerekiyor. Bitirmesem de kendi celincimin sonucunu da merakla bekliyorum:) sonuçta önemli olan bitirmek değil her zaman, başlamak da büyük iş, di mi? :)

    YanıtlaSil
  2. kanatlı kedi; Aslında bende meraklıyım nasıl yapıcam diye bir kaçış içindeyim o konuda :) öyle başlamak en önemlisiydi katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Motifler bitti ha :) Süpersiniz hepiniz. Ve hepinizin sabrına hayran kaldım, hiç aksatmadınız ♥

    Birleşince şahane bir şey olacak eminim

    YanıtlaSil
  4. Şebnemcim bu aceleci arkadaşın erken bitirdi normalde bu perşembe son motif. Aceleci diyorum ama belki de en sabırlı yaptığım işim bu oldu, böyle zamana yayılan :) çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  5. Bu kış kafaya koydum ben de örgü öğrenmek istiyorum. Çok severim selanik örgüyü annem hep atkılarımı öyle örerdi :)

    YanıtlaSil
  6. Ezgicim bende çok seviyorum şiş ile örmesi daha güzelmiş üstelik örnek daha belirgin aslına da uygun oluyor, çok da kolay fırsatımız olursa seve seve gösteririm, birer atkımız olsun bu kış :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...