15 Mart 2014

Şalım bu sabah bitti. Ne yapacağını bilemezken, işime yarayacak ve sevdiğim bir işi çalışmak ve bitirmek gerçekten keyifli oldu.
Renk uyumu da içime sindi bittikten sonra. Extra renk almadım, kafamda da farklı renklerle oluşan fikirlere rağmen sadece elimdeki ipleri kullanarak ördüm. Merak edenler için, kullandığım ip, Kartopu'nun Gonca serisi, tığ numarası 2,5.
Haftasonunuz iyi geçsin....

9 yorum:

  1. Derya harika olmuş sanada çok yakışmış,bitmiş halini görünce iyice heveslendim ellerine sağlık iyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  2. Meltemcim, çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim. Battaniye başladığını biliyorum ama hadi hazır heveslenmişken sende ör bir tane :)

    YanıtlaSil
  3. derya çok güzelll olmuş gerçekten :) ya çabuk ilerliyo yada sen bi gayret ettin :)ama bitmiş haline bayıldım y..yapsak mı nee :)

    YanıtlaSil
  4. havva; Teşekkür ederim, biraz gayretliydim aslında, ellerim ağrıyana kadar ördüm desem yeridir, yapın yapın sizde yapın.

    YanıtlaSil
  5. Derya hanım çok güzel olmuş görünce yapmak istedim ama bitürlü başlıymadım biraz önce size bi uğrayım dedim ,aaa..ne güzel anlatmışınız teşekkürler çok sevgiler....GÜRŞEN

    YanıtlaSil
  6. ayşen yörükoğlu17 Mart 2014 04:01

    çok güzel olmuş hakikaten. iyi günlerde, sağlıkla kullanın inşallah.

    YanıtlaSil
  7. Harika olmus. Güle güle kullan. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş... Eskisi gibi günlük takip edemiyorum. Ama on günde bir topluca bakıp çıkıyorum bloğunuzdan.. İyi geliyorsunuz bana💐💐💐

    YanıtlaSil
  9. Gürşen; Ne güzel bir rastlantı olmuş, şimdiden kolay gelsin size :)

    Çok teşekkürler Ayşencim :)

    Edacım, teşekkür ederim :)

    gönülbağı; Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...