1 Kasım 2012

Dikiş için planladığım herşeyi rafa kaldırdım kendimi dinleyince beni ancak örgü paklar dedim ve ilk zamanlarda kullandığım gibi ince iplerimi çıkardım ortaya. Şu ara çok fazla yarım bıraktığım şey oldu, ilk defa saklamadım yine döner tamamlarım diye. Temiz bir örgü sayfası açtım. Battaniye gibi büyük işlere girmeyeceğim diyorum ama benim aklım hiç belli olmaz, belki yastık belki de koltuk örtüsü şeklinde birşeyler yaparım. Aslında yapacak birşey bulamıyorum desem yeridir. Bir heves o kadar çok şey yaptım ki artık ne hevesim ne de yapılacak birşey kaldı.
Sıkıldığım şeyler dışında birşeyler bulmanın vaktidir sanki, henüz bende ne olduğunu bilmiyorum. Bulsam da deli gibi sürekli onunla uğraşsam. Ortaya ipler de kumaşlar da çıkıyor çıkmasına ama bir işe dönüşemiyor. Biraz hamarat hanımların işlerini sergiledikleri platformları gezdim. Resimler buradan. Belki birşeyler bulur da yapmak için heveslenirim.
Gerekli gereksiz pek çok kişiyi ve goygoylarını kafaya takan biri olarak şu yazıyı kesip bana saklamış bir dostum çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.

11 yorum:

  1. Ne güzel bir yazı,görmüş ama okumamıştım paylaşımınız için teşekkürler.Ah şu kötü düşünceler,yersiz endişeler ne hale getiriyor insanı,2yıldır süren sırt ağrılarım var içmediğim kas gevşetici kalmadı ama olmuyor geçmiyor sonunda doktor psikolojik dedi:(( erteliyorum başettiğimi sanıyorum ama eyleme dönüşümüyor, iyi bir ruh hali için doktora gideceğim inşallah...

    YanıtlaSil
  2. Yaptıklarınız çok güzel.Rengarenk.Peki ne marka ip kullanıyorsunuz?Ben koltuk örtüsü yapamak için tüylenmeyen bir ip arıyorum da!

    YanıtlaSil
  3. Evet kesinlikle evet yazıda anlatılanlara inanıyorum.Bu arada ne olacak bizim şu ,birçok şey yapıp hiçbirşey yapmıyorum hallerimiz:))Ben kaçırmışım,nice yıllara.

    YanıtlaSil
  4. hi, Derya! I came to your blog from Tammy's blog :) You have gorgeous crochet works over here! and also some needle work...everything looks beautiful!:) Have a nice day! Anna

    YanıtlaSil
  5. eftelya; Günümüzde stres de buna bağlı hastalıklarda çok arttı, biliyor ama engel olamıyoruz, sizinde sırt ağrılarınızdan çabucak kurtulursunuz umarım acil şifalar dilerim..

    Zeynep;İnce ip olarak lif ipi, Opal veya Kartopunun. Kalın olarak d ayine Kartopunun Gonca serisini kullanıyorum hepsinden memnunum iplenme yaşamadım hiç.

    Baharcım, teşekkür ederim, elişlerinde bir istikrarsızlık yaşıyorum şu ara bende bilemiyorum ne yapacağız :)

    hindustanka; Dear Anna, and the like, thank you for visiting my blog :)

    YanıtlaSil
  6. hayata neseli renkler kattiniz __))

    YanıtlaSil
  7. zambak; Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. ben yatak örtüsü yapıyorum yarısında caymazsam..sana da battaniyeden büyük iş öneriyorum gördünmü :)

    YanıtlaSil
  9. ben bir de nakonun serin marka iplerini aldım en son..çok güzeller bambudan yapılmış çok yumuşak ve kalınlığı çok iyi tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  10. deryacım kartopunun gonca ipini bulamıyorum baktığım ipcılerde genellikle nako satılıyor nereden alabilirim adres yada isim verebilirsen sevinirim

    YanıtlaSil
  11. fundacım süpersin yatak örtüsü, çok merak ettim, gördüğüm o renkli kare motifler mi yoksa, çok güzellerdi, birşeye adamalıyım kendimi ama neye :) Bambu ipe ipciye gidince mutlaka bakacağım teşekkür ederim fundacım ;)

    perice hayaller; Kızılay'da Sakarya caddesinde kalabalık çarşı var o çarşının giriş katında bulabilirsiniz, Ulusta da vardı ama artık getirmiyor şu anda tek adresim bu, dükkanın adı Seda.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...