2 Kasım 2012

Artık hayatımın akışında büyük bir değişiklik yapmalıymışım gibi hissediyorum. Elişinde gözüm yok, gezme de hevesim yok bambaşka arayışlar içindeyim sanki. Tabi bunlar sadece his, pek bir hissiyatlı olurum bazen, bu da o günlerden, öyle bir beklemedeyim sanki neyi beklediğimi bilmeden, hayır olsun, benim ve ailem için en iyi olanı olsun diye diliyorum allahtan.
Çabalamıyor değilim, dürtüp duruyorum, ipleri, kumaşları diğerlerini, bir yerde tıkanıp kalıyor. Yok edesim geliyor hepsini, böylece olur olmadık yerlerden karşıma çıkıp hiç birşey yapmadığımı hatırlatamasınlar. Nerde o hiç sıkılmadan yaptığım bol elişli verimli günler. Herşeyin bir ömrü olduğunu kabullenmek burada bile zor ise vay halime. Neyse, kafamı dağıtmam, yine kıyın kıyın yaklaşan hüzünlü hallerimi kovmam, silkelenip kendime gelmem lazım. Bu hafta da bitti, benim kayan zembereğimin yerine gelmesini sizlerede keyifli, sağlıklı bir haftasonu dilerim..

11 yorum:

  1. Yaşamımızda farklı arayışlarımız oluyor.Bende bu aralar öyleyim hatta.Kendimi ve hayatımı sorgulamalarım artıyor bu zamanlarda ve biraz canımı sıkıyor açıkcası.Hereyin iyi olacağını düşünmek gerekiyor belki de böyle anlarda.Herşey çok güzel olacak,inşallah:))

    YanıtlaSil
  2. Good morning! A good cop of coffee is a good start in the morning, isn't it? The wooden dolls from Russia are so cute! Have a nice weekend.
    BEst regards from PiPa

    YanıtlaSil
  3. deryacım neyin var....
    spor yapmak istermiisn haftada ikiüç günnn mesela sırfa bayanlara yada karma yerler var
    spor çok iyi gelebilir tavsiye ederim.. kafanı dağıtır bakış açın değişirrrrr
    ritimli egzersizler pilates özellikle bi dene derim sevgiler ışıl

    YanıtlaSil
  4. PillePalle; Full of energy a comment, thank you, good morning, I love coffee bencede the most enjoyable way to start your day, I'm sorry, dear Pipa happy weekend;)

    YanıtlaSil
  5. Derya`cım sana da iyi hafta sonları.
    Zaman zaman hepimize olan haller bunlar, cok büyütme. Kendi kendine çözülür hepsi...

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar ,

    Buradaki her şey çok güzel,benim sevdiğim bu hanım beğendi bey dilendi motiflerini ne kadar güzel renklerde bir araya getirip örtüler çıkarmışsınız.Aynı zamanda da Cath Kidston hayranısınız benim gibi.Bence bilmem inanırmısınız size nazar değmiş.İnsanların çoğu çok tek düze hayatlar yaşıyor boş boş hiç bir şey üretmeden zaman harcıyorlar.Böyle birinin nazarına uğradınız herhalde.Biraz başka bloglarda dolaşın sizinle ortak hobileri olan blogları bir inceleyin mutlaka sizi heycanlandıracak bir yere rastlarsınız.Bana da böyle olduğunda bu tür gezintiler iyi geliyor.Yeter ki sevdiklerimizin ve bizim sağlığımız yerinde olsun diğer sıkıntılar bir şekilde hal olur.Sevdiğiniz arkadaşlarla bir araya gelmek , dertleşmek ,başka insanların dertlerini dinlemek de iyi gelebilir.Belkide bu sıkıntı iyi şeylere gebedir kim bilir?Umarım en kısa zamanda eski keyfinize kavuşur,bizlerle güzel şeyler paylaşmaya devam edersiniz....Sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  7. Yaşça sizden büyüyüğüm ve blogunuzu gıptayla takip ediyorum. Ama bir anne gibi sizi böyle sık sık sıksıntılı görmek sizi tanımasamda beni üzüyor, sanırım çalışma hayatından uzaklaşmanız sebep, algıladığım bu. Tekrar çalışsanız sorun bitecek diye düşünüyorum naçizane. Sevgiyle.

    YanıtlaSil
  8. deryacım mevsim geçişleri hepimizi melankolik yapıyor, eminim kendini mutlu etmenin bir yolunu bulacaksın :)

    YanıtlaSil
  9. özlemce; Evet olumlu yönde istekler içinde olmalıyız, bazen ne zaman hangi dileğimizin tutacağı belli olmuyor. Bu mevsim herkesi bir parça bu yönde etkiliyor sanki.

    semi26; Plates son günlerde aklımdan geçirmediğim birşey değil aslında ama istikrarsız olduğum için şu aralar birşeye başlangıç yapmaya bile korkuyorum anında fikrim değişiyor :)

    Semicim senin bu güçlü yaklaşımın çok hoşuma gidiyor ama ben pek bir dayanıksızım galiba :(

    Güler; Teşekkür ederim, ortak pek çok noktada buluştuğumuzu hissettim. Dediğiniz gibi dolaşıyorum geziyorum ama bende hala tık yok :) biraz zamana bırakmalı, bir kurşun döken bulsam döktüreceğim vallahi :)

    adsız; Evet ihtiyacım olan şey normal rutinimi tamamıyla değiştirecek birşey bu iş olabilir tabi inşallah biryer bulur da hem çalışır hemde elişlerimi yapar kafamdaki bu grileri de dağıtıp atarım :)

    Nihancım, herpimiz öyleyiz ama benim çeneme vuruyor cak cak konuşup duruyorum işte, inşallah bulurum :)

    YanıtlaSil
  10. Derya hanım, arada herkese olur böyle şeyler sizde biliyosunuz. Bazen durulmalar, bazen heyecanlar vs. vs. Biraz herşeyi oluruna bırakmak gerekiyor bazen. Zamana bırakmak gerekir herşeyi belki de.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...