10 Ağustos 2012

Hedef belirlemezsem işler daha çok karışıyor bende. Şimdi yeni denemeler ve tatile kadar birkaç işi kotarma arzusu içindeyim. Geçişler epey hızlı farkındayım bazen bende yetişemiyorum, sabırsız bir hayat tarzı bende bunu geliştirdi galiba, ruh hallerinde de sabırsız, hızlı geçişler. Dur daha dün bozuk atıyordun, bugün kendine gelmişsin diyebilirsiniz ama bir parça olsun attım üzerimdeki bezginliği, birşeyler yaptıkça ben benim çünkü. Bazen yalnızlık kamçılıyor insanı içine kapanmak yerine mücadele edip başka yollar bulmak için daha bir azimli oluyor insan. Belki bir omuza yaslanıp sızlansam çok daha geç ayağa dikilirdim. Tabi bu omuz olayına sıcak bakmıyorum demek değil, insanın her çeşidine ihtiyacı var bence. Kimi zaman pamuklara sarınıp, korunup kollanmaya, kimi zaman da tek başınasın fikrine alışmaya.
Amaçlı amaçsız işler, kısa süreli meşguliyetler. Birgün elimi kolumu bağlayıp oturamam ki.
Foto kuzu'dan. Benim gibi ayçiçek sever oldu oğluşum, bakalım bu yıl ayçiçek tarlası fotomuz olacak mı.

4 yorum:

  1. Merhabalar, umarım hayatınız en kısa zamanda bu bekleme modundan sıyrılıp yeni bir düzene girer :)

    İlk resimdeki işleme örneğini ben de pc ekranından bakarak çıkarmıştım :) Gördüğüm farklı uygulamayı yaparak; duvara işlemeyi düşünüyorum ben de. Acaba siz de renklerin numarası falan var mı? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. evet ya hedefsiz rüzgara kapılmış sandal gibi oluyorum bende son zamanlardaki durum bu bende de :)

    YanıtlaSil
  3. Hatice; Teşekkür ederim. İşleme modelini sadece resim olarak kaydetmişim, kendisine ait başka bilgi yok elimde malesef :(

    nilgün; aynıyız desene :)

    YanıtlaSil
  4. ayy hayran oldum bu nası güzel bi blog! böyle bakakaldım herşey o kdar güzel ki.. hepsini siz mi yaptınız? benim de böyle el işlerine çok merakım var hep yaparım :)

    buarada blogumda çekiliş var beklerim.. sevgiler
    görüşmek üzere

    http://sinemspinkdiary.blogspot.com/2012/08/forever-new-kolye-cekilisi.html

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...