20 Haziran 2012

Birkaç gündür geziyoruz, Ankara shopping fest başladı başlayalı bir avm  gezmesi yapmamıştım. Şöyle bir bakındık benim için çok da festival havasında geçmedi bu gezi, belki de biz biraz geç kaldık, favori yerlerimde herşey seçilip talan olmuş havasındaydı, ne beden ne renk ne model ara ki bulasın. Çınar faktörü de göz ardı edilir gibi değildi tabi ki. Festival kapsamında çok istemiş olmama rağmen henüz konser olaylarına da dahil olamadık.Vasat bir avm gezmesi dönüşü, yol üzerindeki Güvenparkta dinazorların bir de hareketli hallerini görelim diyerek yine oradaydık, kalabalık, sıcak aslında çekilir birşey değildi sokakta olmak. Çok isterdim bura yerine bir sahil kenarında ayağımda şıpıdık terliklerim, soğuk birşeyler eşliğinde şezlonguma yayılıp kitap, dergi karıştırmayı, akşam nerede ne yesek diye düşünmeyi...
Yaz itibariyle azalan yürüme egzersizleri, artan dondurma talepleri bir miktar eklemeler yapmış kiloma. İlk günlerdeki gibi gelsin tatlı kuplar, gitsin magnumlar, twisterlar yok artık. Kendimi yeniden düzenlemeliyim.
Sokakta olunca örgü işleri bir kenarda kalıyor, bu kadar gezme yeter artık biraz da evde vakit geçirmeli..

9 yorum:

  1. ilk resimde görülen değirmen neresi, bilemedim :)) ya ben de konserlere uzaktan bakıyorum malesef... dondurmalara da aynı şekilde günde 2 kere yiyorum valla, aslında külahlı olmadığı sürece çok hafif bir tatlı ben çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  2. deryacım tatil hayalin beni elimdekilerin değerini bilme yönünde nasıl motive etti şu an... her vakit olmasa da fırsat buldukça bu modu yakalayabiliyorum neyse ki... insan sahip olamadıklarının özlemini sahip olabildiği değerlerin önüne ne kolay geçirebiliyor ama... anımsattığın için teşekkürler.
    dilerim sen de en kısa zamanda hayalindeki tatile kavuşursun...
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Ay yakisiklimin guvercinlere yem atan resmini gorunce birden burda Ortakoy'desiniz sandim heyecan yaptim :)
    Sicak havada zaman gecirmek gercekten cok zor canim biz de ayni sekildeyiz, avm'lerden biktim ama klimali tek ortamlar oldugu icin yine kendimizi oraya atiyoruz, bir de ben hamilelikten oturu ekstra sicak basmasi yasiyorum zaten halimi dusunebiliyor musun :)
    El islerin yine birbirinden guzel canim bir de merak ettim kuslu vazonu nerden aldin cok ciciymis ;)
    Operim kocaman!

    YanıtlaSil
  4. Hem örgünü, hem gezme işini muazzam bir programla gerçekleştiriyorsun görünüyor burdan ;-) Bravvo size.

    YanıtlaSil
  5. yazın herkesin istediği aynı şeyler sanırım. deniz, şezlong, kitap, müzik. kısacası biraz tatil:)) son fotoğraftaki çerçeve/pano müthiş:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Bu festivalden bende pek bir şey anlamadım Derya.Bence önceden tanıtımı çok iyi yapılmadı. Konser ilanlarını bile yeni görüyorum. Fiyatlarda öyle çok inmedi. AVM'lerden çok Kızılay ve Bahçelide alışveriş etmeyi daha çok seviyorum.Ama bu sıcaklarda bende senin deniz kıyısı hayaline katılıyorum...

    YanıtlaSil
  7. Nihancım orası Kentpark önünde Hollanda köyü kurmuşlar. Dondurmayı kim sevmez ama benim tartıda oynamalar oldu, extra yaptığım bir o var, suçlu o gibi geliyor :)

    ruşyena; Çok şanslısınız, benim tatilime daha çok var off off

    Nonicim aşkolsun Ortaköyde olsak seninle illaki haberleşirdik, hala Ankara sınırları içindeyiz, tahmin edebiliyorum sıcakta senin sıkıntılarını, benim kışa denk gelmişti, hiç üşümüyorsun gerçekten :) Nonim o vazo ikea vazo sadece ben üstüne bir kuş konduruvermiştim :) öpüyorum sizii...

    Ececim dışardan öyle görünüyor demek ki, aslında bizde işler karman çorman :)

    asortik; Teşekkür ederim, evet sıcaklar bastırınca hep aynı hayaller :)

    Nazancım aynı fikirdeyiz fiyatlarda çok bir farklılık görmedim, aynen senin gibi severek gideceğimiz konser isimlerini sonradan gördük,
    avmlerde çok uzun olmamak şartıyla dolaşıyorum, her istediğim yanyana iyi oluyor. Ahh sahil, ahhh ahh...

    YanıtlaSil
  8. Yazın hiç tartılmasam daha iyi:)
    Çocuklardan dolayı kesinlikle kilo alıyorum:)
    Bu arada son yazıma bir bak, senin gönderdiğin kumaştan ne diktim:))

    YanıtlaSil
  9. semicim, ben rahat duramıyorum tartılıyorum illaki, gördüm ve bayıldım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...