9 Mart 2012

Bugün kendime ait saatleri Hacı bayram camiine giderek değerlendirdim. Önce yol üstündeki tarihi sütun sonra da tapınak kalıntılarını görebildiğim kadarıyla gezdim. Cuma olması nedeniyle oldukça kalabalıktı, inanılmaz bir yürek ferahlığı hissettim, ezanı yakınen dinlemek ve o ortamda olmak çok huzur vericiydi. Birde ellerinde lokum kutuları, şeker poşetleri ile hanımlar sürekli birşeyler dağıtıyorlardı.
Yalnız camiye giden yolda konuşlanmış bazı kişilerin ısrarlı konuşma ve para isteme halleri çok rahatsız ediciydi, nasıl kaçtım bilemedim hatta korkutucuydu bile diyebilirim, avluya zor attım kendimi.



Kuzucuk kreşteki ilk haftasını tamamladı. Sabahları erken kalkmak ve kreşe gittiğimizde ayrılmak hala zor geliyor. Ama farkedilir biçimde adım adım ilerliyor. Bugün bahçeye çıkıp büyüteçleri ellerinde araştırma yapmışlar, solucanlar bulmuşlar pek bir mutluydu.
Bir süredir aldığım peçetelerimi kullanmak istiyordum, bugün ev şekilli ahşap bir kumbara buldum. Boyayıp peçete yapıştırmayı düşünüyorum.
Herkese keyifli haftasonları dilerim.

5 yorum:

  1. kaçta bırakıp kaçta alıyosun çınar ı merak ettim :))) ne güzel kendine yavaş yavaş daha çok vakit ayırır daha bir düzene girersiniz zamanla :) sana da murlu haftasonları :)

    YanıtlaSil
  2. Nihancım sabah 08:00-8:15 civarı bırakıyor, öğlen 12:30-13:00 gibi alıyorum. Düzen olayı oluşacak inşallah zamanla :)

    YanıtlaSil
  3. Çınar'ın okula uyum sağlamasına sevindim.Umarım sabah kalkmalarına da alışır.Ne güzel sende kendine vakit ayırıp bir şeyler yapabiliyorsun.İnsan bazen istiyor böylesi şeyleri:)))

    YanıtlaSil
  4. Kuzumun okulunu tebrik ederim atlamışım:) alışır alışır en alışmazı bile bir ayda alışır demişlerdi bize. Ama nacizane tam günü araştır bence, çünkü eğer diğerleri kalıyor ve çınarı sen alıyorsan bu ilerde sıkıntı olabilir demişlerdi bana. aklı kalıyor yapmak istedikleri oluyor falan.ama herkes çıkıyorsa mesele yok tabii..tekrar hayırlı olsun üniversitelere yolculayalım inşallah:)

    YanıtlaSil
  5. sihirli günce; kesinlikle istiyormuşum :)

    sinem hanım, teşekkür ederim. Aynı soru benimde aklımı kurcaladığı için öğretmene sordum birşey olmaz dedi, bizimki de henüz gelmemi dört gözle beklediği günlerde ama haftaya nasıl olur bilmiyorum tabi :) inşallah amin diyeyim :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...