Bugün

Bugün ta Kütahya'dan bir paket aldık. Özenle hazırlanmış, bir güzel paketlenmiş, sevgili İlknur hanım'ın bizim için hazırladığı şahane bir hediye paketi. Çınar caillou'lu setine bayıldı tabi, benim patiklerim ise şahane, çok çok teşekkürler, yüreğinize sağlık İlknur hanımcım.
Ankara bugün çok ayaz yine, uçuşan kar taneleri kar değilde, minik buz zerreleri sanki. Sibirya soğukları kapıda gibi haberler duyuyoruz.
Tembellik biryere kadar, bugün elleri kolları sıvadım, ev işlerine girişiyorum. Evimizdeki ferahlığı sağlayıp, sonra yeniden elişlerine konsantre olmam lazım. Ev hallerindeki çemberi baharla beraber kıracağım, biliyorum ki yeniden uyanan doğa, o ılık hava ve güneş otomatikman bana serotonin salgılatacak, ev işleri ve evde olmak beni bu kadar bunaltmayacak ama şimdilik saatlerce mutfakta geçen pişir, yedir, yıka saatleri, evin sürekli bakım ve temizlik isteyen durumu canımı sıksa da, artık yüzyüze gelmeli, evi ve ortamı pirüpak edip bir oh çekmeliyim.

12 yorum:

  1. Güle güle kullanın hediyelerinizi:)
    Burası da çoook soğuk.Kar attırıyor sadece ama soğuğu felaket..
    Kolay gelsin şimdiden:))

    YanıtlaSil
  2. Ev temiz ve düzenli olduğunda insan daha üretken oluyor bence de.Ben de girişiyorum işe birazdan:)Ama yani yapmayı istediğim onca şey varken aklımda ,hep oyumu onları yapmaktan yana kullanıyorum off off:)Sihirlerimiz olsa sadece evi temizlemek için:)

    YanıtlaSil
  3. nasıl yağıyor şu an deryacım, gene beni bir akşama eve gitme telaşı aldı :( bu havalarda çocuklarımla evde olup pişirip yedirip temizlik yapmayı tercih ederdim :) bahar gelsin bir kızılay buluşması yapalım seninle ama yaa :)

    YanıtlaSil
  4. Hediyelerinizi keyifle kullanın ikiniz de:)

    YanıtlaSil
  5. Bende iki haftadır hastaydım ve haftasonları sürekli bir yatar modum vardı. Yani evi saldım çayıra modu. Bu hafta bütün evi temizledim, ak pak ettim. Ne kadar mutlu oldum biliyormusunuz. Sanki yeni bir yere taşınmış kadar iyi hissettim kendimi. Her ne kadar çok yorulsamda. Yok yok artık karar verdim. Hiç bu kadar ev işlerimi boşlamayacağım he he. Hediyelerinizi de güle güle sağlıkla kullanın.

    YanıtlaSil
  6. Hediyeler çok güzel.
    Şu temizlik, derleme-toplama sorununu ben de çözmeliyim :) Hatta birazdan girişeceğim. Sana da kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  7. hediyeleriniz çok güzel iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..bahar gelince herşey daha aydınlık ve güzel oluyor benim içinde... şimdilik evdeyiz allah başka dert vermesin deryacığım...sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
  8. Sihirli günce; Tüm yurt kar altında galiba, çok teşekkürler..

    modabahar; Sihir olayı süper, ama elimizdeki tek sihir kendimimiz malesef :(

    anne kaleminden; Nihancım evde olduğuma sevindiğim tek zamanlar işte böyle karlı buzlu günler, seni çok iyi anlıyorum yani,eve giderken rahatça gidersin umarım, dikkat et, bahar gelsin neden olmasın çok isterim, buluşuruz tabi, çoluk çocuk keyifli olur bence, unutmayalım :)

    Semi'nin mutlu elleri; Çok teşekkürler..

    Dilek; Pek bir benziyormuşuz valla, bende hep aynı sözü veriyorum çok boşlamayacağım diye :) çok teşekkürler..

    proje çantası; Teşekkürler. Bugün pek çoğumuz başladık işe hepberaber, kolay gelsin o halde :)

    YanıtlaSil
  9. iyi günlerde kullansın Çınar'cım, yemeklerini yesinde kocaman abi olsun inşallah:)

    YanıtlaSil
  10. ne güzel hedyeler güle güle kullanın canım...

    YanıtlaSil
  11. Çok güzeller,güle güle kullanın. Ev işlerinde kolaylıklar diliyorum. Darısı benim evin başına.

    YanıtlaSil
  12. ilknur; Çok teşekkürler, bugün inanılmaz keyifliydi sayenizde :)

    alonenes; çok teşekkürler..

    nergiz gp; Çok teşekkürler, sağolun :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...