16 Ocak 2012

Çocuğunun hasta olması, allah daha beterinden korusun, grip bile olsa çok zormuş. Hastayken ev, ev gibi değil, ben, bende iyi olamıyorum, belki stres belki üzüntü tansiyonum düşüp duruyor, sağlıklı olmak gibisi yok kısaca. Ben tecrübe etmiştim birde Çınarcımla ettik artık sondur umarım, sene sonunda peşimize takılıp gelen eski yılda bıraktık sandığımız sağlık sorunları bitsin istiyorum.
Ev yarım işler hurdalığı, hedefsiz bir halde, birini başlayıp ötekine geçen, sürekli bir kararsızlık halinde, neredeyse bir çanta, başlayıp vazgeçtiğim işim olmuş. Birşeye odaklanıp, vakit bulduğum an deli gibi onunla uğraşmak, hiç elimden bırakmamak isiyorum ama olmuyor, tutturamıyorum.
Yıllar önce hediye edilmişti bu kitap. O zamanlar okumadım, belki şöyle bir karıştırmışlığım olmuştur o kadar, kitabın yardımını veya gücünü küçümsedim sanırım. El işinde bir yol tutturamayınca yeniden ele aldım. Kendini sürekli başlangıç noktasında hissetmek tuhaf, hep öğrenci olmak garip. Bazen kendimi herşey hakkında hiçbirşey bilmez hissediyorum.
Mutlu ve sağlıklı günler istiyor ve herkese diliyoruz.

12 yorum:

  1. çok geçmiş olsun hangi blogu okusam herkesin bebişi,çocuğu hasta salgın sanırım.Tez zamanda iyileşirsiniz inşallah.
    İyi haftalar

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun. Aynı süreci biz de hâlâ yaşamaktayız. Uzun süren bir hastalık dönemi oldu bu sefer. Size güç, kuzunuza da sağlık dilerim.

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun Derya.Çocukların hastalığı hepimizi çok etkiliyor.İnşallah daha iyidir Çınar.El işi konusunda bende bu sıralar senin gibiyim.Bir onu alıyorum, bir başkasını..Sağlık olsun, sağlıklı ve huzurlu bir hafta geçirmeniz dileğimle..

    YanıtlaSil
  4. canım benim öncelikle çınarıma büyük geçmiş olsun.inşallah bir daha hasta olmazsınız.hiç üzülme canım benim evdede o kadar çok yarım işim varki şunu gezmelerde örerim.a şu farklı bi şeymiş başlayım belki modeli bir daha bulamam deyip deyip başladığım çok iş var.sanırım yeni birşeylerin özlemiyle yapılıyor tüm bunlar .öyle uzun zaman olduki birşeylerle tüm ilgimi vererek uğraşmayalı.hayırlısı bakalım canım sevgiler

    YanıtlaSil
  5. çok geçmiş olsun .bir an önce iyileşirsiniz umarım, hastalık durumlarına benim de tahammülüm olmuyor artık.sevgiler

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun canım umarım sağlık sorunlarınız bir an önce geçer...örgülerin de hepsi ayrı güzel bende senin gibi aklımda çok fikir var ama annem engelleiyor beni:)))

    YanıtlaSil
  7. Çok geçmişler olsun, geçmiş bitmiş olsun diye hep dua ettim hafta sonu. Grip illeti yakaya bir yapıştı mı kolay bırakmıyor işte, burun damlası (nasonex) öksürüğü bile kesiyor bunu tecrübe ettim yıllardır, bi hatırlatayım dedim Sevgili Arkadaşım.

    YanıtlaSil
  8. Kuzuya çok geçmiş olsun. herhalde salgın var. bizim evden de geçti. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. Nice springcolours! Are you busied with a new project?
    I began knitting a pullover in norwegian style yesterday. A long time ago that I made the last pullover.
    Best regards, PiPa

    YanıtlaSil
  10. Çok gecmis olsun kuzuya eğer limonu kabuguyla beraber yiyeblirse bir deneyin isterseniz ekmeğin arasına koyup yeriz böyle durumlarda biz pek faydasını gördük bu zamana kadar Allah şifa versin tez zamanda Nilgün

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, geçmiş olsun, acil şifalar. Yarım işlerin de bir zamanı gelir umarım bende de çok var bekliyorlar.

    YanıtlaSil
  12. xelis; Çok teşekkürler, mevsim hastalık mevsimi ne yazık ki, tüm hastalara şifalar olsun bizde dahil :)

    proje çantası; Çok teşekkürler :)

    Nazan; Teşekkürler, aynıyız demek ki bu aralar :) dileklerine katılıyorum sağolasın :)

    mihrimah; Çok teşekkürler :) var bizde birşeyler, hayırlısı, zamanı gelir hepsinin.

    romantikbutik; Teşekkürler, katılıyorum size.

    alonenes; Teşekkürler, atlatacağız inşallah. Ne güzel engelleniyorsunuz, benim halime baksanıza bende aralarında kayboluyorum. Maymun iştahlılık zor vesselam :)

    Ecehan; Çok teşekkürler, tüyolar içinde :)

    Hülya; Teşekkürler, bizden de bir geçip gitse..

    Pille Palle; Dear Pipa,
    I can not do this by creating a project that weaves a half of the works. Am in quest for now. Wish you success in your new project, I look forward to, affection..

    Nilgün; Çok teşekkürler.. aklımının bir köşesine yazdım sağolun :)

    Nergiz GP; Merhaba, teşekkürler, gelir umarım :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...