3 Kasım 2011

Beğenenler, denemek isteyenler için arka yüz ile ilgili bir foto. Örneği aldığım sitenin linkini vermiştim ama birkez daha eklemek istedim.
Bugün gözler ve gaga yapılıp siluetine bürünecek baykuş yastık. Ebatlar göz kararı olduğu için sanırım örnekteki sıradan biraz daha fazla sıra örmem gerekecek gibi görünüyor. Gece gece resimlere dalmasaydım çoktan bitirmiştim ön yüzü. Çocukluğumun kabusu sütlaç, şimdilerde seviyorum gerçi, kuzu da akşam istiyorum yapalım deyince hemen kaynattık. Pastörize sütler ne kadar sağlıklıdır tartışılır ama mecburen onu kullandım, şimdi eskiden o ineğinden sağılıp direk evimize gelen bir karış kaymaklı sütlaçları beğenmeyip yemediğime pişmanım.

7 yorum:

  1. baykuş yastığa bayıldım çok güzel bir paylaşım teşekkürler
    pempe örtü çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  2. ay canım çekti pek severim sütlacı ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Baykuşlu yastığın sizin versiyonu merak ediyorum:)
    Sütlaç ben de dün yaptım, fırında olanı. Uzun ömürlü süt kullanmıyorum, cam şişede süt alıyorum. Pastörize ama en azından raf ömrü kısa diye tercih ediyorum. Tabii bol kaymaklı sütlere özlem duyarak...

    YanıtlaSil
  4. Gönül; Teşekkürler..

    mihrimah; Teşekkürler..

    Semi'nin mutlu elleri; Üzerinde çalışıyorum az kaldı denilebilir, umarım örenkteki gibi olur. Aslında günlük süt tercih etmek en iyisi sanırım.

    YanıtlaSil
  5. sütlaca bayılırım, ne zamandır yapmıyorum en kısa zamanda yapacağım :))

    YanıtlaSil
  6. anne kaleminden; Yapın tabi yesin kuzucuklar :)

    YanıtlaSil
  7. çook sevimli olmuş baykuşunuz.. renklerine bayıldım..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...