Melankolik haller


Hiç beklemediğim bir an çıkageldin. Seni kucağıma aldığım gün yakaladım ben hayatı. O kadar çabuk büyümüşsün ki meğer ben hiç farketmemişim. Şimdi resimlere bakınca geçen yılları, su gibi akan zaman deyimini tam anlamıyla bugün anladım. Neden bilmem hüzünlendim, tıpkı ilk saç traşını olduğun gün gibi, o zamanda ağlamıştım, ne manyak biriyim bilmiyorum, oğluşum büyüyor diye üzülüyorum.

8 yorum:

  1. Hiç değişmemiş minik kuzu:)Bebekkende çok tatlıymış:))...

    YanıtlaSil
  2. koklaya koklaya öp benim için hayırlı sağlıklı mutlu yılları olsun minik kuzunun...

    YanıtlaSil
  3. Kuzunun bebekliğide çok tatlıı :) tam kuzuymuş.

    YanıtlaSil
  4. Sihirli Günce, Back to Black, hülya ... Çok teşekkürler,

    YanıtlaSil
  5. derya ne tatlı bişeymiş kuzu :))) bebeklik fotoları videoları öyle hüzünlendiriyor ki beni de.. dün akşam görümcemin 1 yaşındaki kızı bizdeydi, ben de aynı hisleri yaşadım "ne çabuk büyüdüler yaaf" :)))

    YanıtlaSil
  6. anne kaleminden; Bende gece gece açtım resimleri perişan ettim kendimi, annelik çok acayip bişey, allah kolaylık versin ileride ne yapıcam acaba :)

    YanıtlaSil
  7. şimdi ben de resimlere bakınca öykünün minik halleri geldi gözümün önüne.nöbetçiyim üstelik.ondan uzaktayım ya daha da özlediğimi hissettim.gözlerim doldu.annelik ne zor bişey değil mi.Allah ayırmasın kuzularımızdan.iyi bayramlar

    YanıtlaSil
  8. ebrulikedi; Çok iyi anlıyorum seni Ebrucum, ben ki hep kuzuyla beraberim iki saat biryere gitse dayanamıyorum, çok zor hemde, amin canım sizede iyi bayramlar dilerim..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...