12 Ekim 2011

Kuşumuz renklerine bürünüp kumaşa geçti. Şimdi çevresi ve arka yüzü için kumaş bekliyor. Bu deseni birde delikleri çok minik olmayan bir keten üzerinde de deneyeceğim ve hangisi daha iyi sonuç vermiş ise onu patchworkleyip yastık haline getireceğim.
Söylemeden geçemeyeceğim bir konu; Ptt ve kargo hizmeti. Uygun fiyatlı gönderim sağladığı için tercih ettiğim ama bu son günlerde beni illallah dedirten, es kaza telefonda konuşup derdimizi anlatacak biri bulduğumuz ama asla aradığımız yerin orası olmadığı, sonra ucu bucağı gelmeyen şu numarayı arayın halleri, sonra uzun uzun o numaradan biriyle görüşebilmek umuduyla sayısız aramalar ve beklemeler, uzun aramalardan sonra nihayet karşımıza çıkan biri, ama o da nasıl orada çalışıyor diye düşündüren, cahillik, kabalık ve zerre iletişim kuramayan, anlatılanı anlamayan tipler. Neden olması gerektiği gibi yapılamıyor bu işler ve neden görevine uygun kişilik ve nitelikte çalışanları yok. Üç gönderiden biri sorunsuz giderken, diğer ikisinde mutlaka bir askilik yaşatıyor. Bilmiyorum ben nefret ettim ve ediyorum.

4 yorum:

  1. kumaşta çok hoş durmuş bu kuş, bitince çok daha harika olacak eminim :)
    ptt kargoyu 1,2 kez kullandım sorun yaşamadım ama siz oldukça sık kullanıyorsunuz sanırım, sabır diliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. PTT hizmeti bence de berbat! Ben kullanmıyorum artık, müthiş bir fiyat farkı da yok. Yaşanabilecek olumsuzlukları düşününce değmiyor açıkcası...

    YanıtlaSil
  3. kuş çok şirin olmuş.kolay da görünüyor,yapabilir miyim acaba?denesem mi?
    işini layığıyla yapan kim var ki?arada bir bazı istisnalar çıkıyor,onlar da suistimal ediliyor ne yazıkki...

    YanıtlaSil
  4. anne kaleminden; ptt'ciler beni pes ettirdiler.

    semi'nin mutlu elleri; Aslında fiyat farkı yarı yarıya neredeyse ama beni bıktırdılar.

    kpsszede; Evet çok kolay, yapabilirsiniz,bir minik kuş da sizin eve gelsin :) öyle aynen katılıyorum.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...