16 Ağustos 2011

Akşam yemekten sonra çayını alan ilgilendiği ne varsa başına oturur olduk. Ben hızımı almışken hiç kesmiyor harıl harıl örgü örüyorum.
Fırsat buldukça ördüğüm battaniyem ilerledi ve bu kadar oldu. Bitmesine az kaldı diyebilirim, çok mutluyum yarım işim kalmayacak diye.
Kış mevsimi yaklaştıkça battaniyeleri hem örme hemde çevremde görme açısından açgözlü bir hal alıyorum. Herkes merak ediyor napıyorsun bunca battaniyeyi diye, bilmiyorum belki bir çeşit kolleksiyonerlik olabilir, ilgim var, çok seviyorum, ara ara sıkılsamda sonra yeniden başlıyorum.

9 yorum:

  1. Battaniye çok güzel oluyor elinize sağlık, ama benim gözüm tabure örtüsünde kaldı fena halde :)

    YanıtlaSil
  2. Bence bu bir terapi yöntemi olmuş sizin için..:)bana olduğu gibi Çünkü bende çok seviyorum.. hem de hediye ediyorum yakınlarıma. şuanda elimde doğacak bir bebeğe örmekte olduğum battaniye var..ben el emeğimi hediye etmeyi daha cok seviyorum galiba:)

    YanıtlaSil
  3. sandalyenin üzerindeki sanki çanta gibi durmuş. Çanta yapılsa ne kadar güzel duracak.

    YanıtlaSil
  4. tarchin; Seden hanım, madem çok sevdiniz tabure Ulus'tan kaleye çıkan yolda caminin yanındaki ahşapçıdan, siz alın boyayın üstüne örgüsü benden.

    seddosh; evet terapim benim, el emeği hediye gibisi yok ama bunun kıymetini bilene hediye etmeli bence, böyle bir tecrübe edindim malesef, herkes anlayıp değer vermiyor.


    bıraktığım izler; Çantadan yastığa herşey olabilir, nasıl yakıştırırsanız :)size kalmış.

    YanıtlaSil
  5. her seferinde soruyorum bunların hepsi lif ipi dimi şimdi,bayıldım bu yaptığına sanırım bunadan bende yapıcam :)bencede hiç sıkılma hatta bence satmalısın cnm

    YanıtlaSil
  6. sevecen; Evet lif ipi, yapın tabi, çok keyifli. Satış işi zor, şu an pasajımda satılık bir battaniye var ama talep yok. Emeği çok ancak satışta aynı değeri görmüyor malesef, en iyisi kendimiz için yapmamız ama yine de teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. bravvo size...yürekten tebrikler(tekraren)

    YanıtlaSil
  8. Nasıl mutlu ettiniz beni :) Ulus'a gidebildiğim an ilk işim bir tabure almak olacak :)

    YanıtlaSil
  9. Ecehan; Teşekkürler :)

    Tarchin; Tamam, bekliyorum :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...