5 Temmuz 2011

Bir internet gezinmesinde rastladığım hoşuma giden bir fikir. Artık gördüğüm her fikri uygulama gücünü kendimde bulamıyorum ama bloğumda paylaşayım istedim. Günlerdir çıkalım biraz ihmal ettiğimiz mekanlara uğrayalım diye planlar yapıp bir türlü gerçekleştiremediğimiz sokak arşınlamalarına yarın itibari ile başlıyorum. Ben ki, dışarı çıkma deyince her türlü olanağı yaratıp, ayarlayıp, gezmelerden geri kalmazken, günlerdir ha çıktık, çıkacağız diye bir türlü evden çıkmamam hayra alamet değil elbette. İnsan durmadan değişim geçiriyor, bende kendimde bu kadar çabuk değişen ve gelişen beğeni ve alışkanlıklara alışamadım hala. Belli bir yaştan sonra zor denir, ama ben yolun yarısına geldikten sonra değiştirmeye başladım pek çok şeyi.

5 yorum:

  1. çok güzel gerçekten sizdeki bu ruh hallerinden bende etkileniyorum her gün derya acaba ne ördü neye başladı diye hevesle açıyorum bilgisayarı acilen yeni işlere başlamamız lazım siz başlayınki bizde gaza gelelim

    YanıtlaSil
  2. Merhaba canım. Gerçekten çok güzel bir fikirmiş paylaştığın ben de bayıldım. zaten senle beğenilerimiz ortak. senin beğenip de benim beğenmediğim bir şey olmadı şimdiye kadar. Bence şu an içinden bulunduğun durumun yaşla ilgisi yok. Havalardan ya da içsel sebeplerden olabilir diye düşünüyorum sen ki nasıl da enerjik bir kadın, anne, arkadaş v.s sin:)Ben şimdiden senin yanında yaşlı bir kadın gibiyim ya da tembel bir koala gibi..Eminim ruh halin düzelince kendine gelecek eskisinden daha enerjik ve aktif olacaksın..çok sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Perice hayaller; Derya sıcakların başlamasıyla tembelleşti malesef, iş anlamında inanın elim kalkmıyor hiç, belki biraz kumaşlara ve dikişe sıcak bakıyorum o kadar, umarım kışa daha verimli olurum :)

    Tuğbacım, beğenilerimiz ortak :)haklısın, yaş değil düş kırıklığı benim sorunum, çok şey planladım, ha deyince olmayınca da bende müthiş bir hayal kırıklığı oldu, ondan beridir toparlayamadım. Elişi vs. elime dahi almadığım gibi hepsini rafa kaldırdım. Umarım enerjim yeniden bana döner, bendende sevgilerle..

    YanıtlaSil
  4. paylaşımını çok sevdim:)ayrıca o hissetiğin şeyleri bu dönemde bende hissediyorum,yapasım yok çıkasım yok gidesim gelesim yok,yok yok,havalardan olsa gerek serseme çeviriyor bu mevsim insanı,akışına bırakmalısın,görüşmek üzere:)

    YanıtlaSil
  5. farfin; Tek ben değilmişim demekki buna sevindim, yoksa bir ara ne oluyor böyle diye endişeye bile kapılmıştım :) katılıyorum bıraktım akışına..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...