23 Ocak 2011

Ev günleri gayet titiz ve derli toplu geçiyor. Sıkıldığımız anlarda derlenip toplanacak, dökülüp ayıklanacak köşe nasılsa bulunuyor. Olmadı örgülerim yetişiyor imdada.

Daha kötüsü ise tartıda 60'ı görmek. Bozulan moraller, gitgide genişleyip, yuvarlak hatlara dönüşen bir beden. Salmışım resmen kendimi sıkıntıdan atıştırmanın, uzanıp uzanıp yatmanın bedeli. Çok istememe rağmen bir türlü oturtamıyorum erken kalk, sporunu yap, yediklerine dikkat et nasihatlerimi. Bende yine bir derle topla seansında elime geçen yoga kitabımdan sonra bir yogini olma yolunda ilk adımları atıyorum. Aslında platesle olan önce samimi sonra ayrı düşen yollar deneyimime rağmen yeni birşeyler denemek gerek diye düşünüyorum. Merak da ediyorum. Platesli günlerde kendimi hissettiğim o hafif ve sportmen havaya yeniden dalabilmeyi ve gerçektende hafifleyebilmeyi çok istiyorum. Atalet kötü şey.

1 yorum:

  1. Hadi bakalım feyz alırım belki, spordan hiç hoşlanmam çok üşenirim çünkü ama benim de yeni hayat planlarımdaydı takipteyim:))

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...