25 Ocak 2011

Zaman içinde çok şey değişiyor, hayat düşündüğümüzün dışında nerelere sürükleyecek, kimlerle karşılaştırıp, daha nelerin değiştiğini gösterecek endişeliyim. Birde kendimiz var başa çıkamadığımız, isteklerimiz, hayallerimiz hepsi bazen ağırlaşıp, çöküveriyor üzerimize. Şu ara ezilmekteyiz, nerede küçük şeylerle mutlu olup, nefes alabildiğine şükretmek, elindekiyle yetinebilmek. İstenilen çok şey olmasa da o azıcığın bile gerçekleşememesi işte orada kopuyor film.


Koç burcu bu kuzu, herşeyden hemencecik sıkılır, sürekli önüne yeni uğraşlar, yeni birşeyler koymalısınız. Bu da ne yorucu anlatamam. Annecik bugünlerde sinirlerine pek hakim olamadığı günlerde, vicdanlı anne yüreği ile stresimin arasına sıkışıp kaldım. Ne kadar kızsamda bir süre sonra bana bakan içi gülen gözler gibi bir ilaç yok. İşte o anda vicdanım anne yüreğimi kavurup atıyor bir kenara. Ah Derya ne var biraz daha sakin olsan sabırlı olsan. Herşey geçecek diyor bazıları, geçer mutlaka geçmesine de onun nasıl geçtiğini bir geçirenler bilir.

2 yorum:

  1. Gerçekten zaman çok şeyi değiştiriyor.Umarım yaşayacaklarımız hep iyiye ,hep güzele dair olur ve umarım hayalleriniz hep gerçek olur:))

    YanıtlaSil
  2. Sihirli Günce; Bu güzel dileğe amin derim, teşekkürler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...