Wood & Wool



Kuzumun taburesi, daha aldığımız anda sahiplendi, uzun zamandır yapacağım pek çok işten biriydi, internetteki örneği gibi evimde de ördüğüm parçalarla süslenmiş bir tabure yapmak, hatta taburesini kendimiz yapacaktık planımız o idi. Biz bugün hazır yapılmışını aldık taburenin, birde boyamak istiyorum ben bakalım görüntü o zaman nasıl olacak.
Üzerimdeki ataleti yenip, sürekli değişen duygusal hallerimi de yoluna koyarsam yeniden el işi çalışmalarına başlayacağm. El işi adına şu ara sadece battaniyemi örüyorum ama artık onuda elişi değil terapi gibi gördüğümden, asıl rengarenk desenli kumaşları özledim. Yastık ve çantalar dışında yeni birşeyler yapmak istiyorum, araştırıyorum. Aklımdaki projelere göre tükenen malzemelerim için gezinip alışveriş yapmam gerek. İşin en keyifli kısmı da bu bence.

12 yorum:

  1. Maşallah hızına yetişemiyorum..Zevklerimiz aynı biliyormusun.Bembeyaz bir ev, tabi renkli örtülerle ve yastıklarla donatılmış olmalı..Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Ne hızı İffetcim şu an oldukça tembelim aslında, ama hayallerim ve projelerim olarak doğrudur söylediğin kendi hızıma ben de yetişemiyorum ama iş yapmaya gelince bilmiyorum, teşekkürler..
    hayalimizin evini oluşturabilmek dileğiyle, sevgiler

    YanıtlaSil
  3. çok cici bir tabure olmuş.kuzu güle güle kullansın.ben de bu motifin hastasıyım.bir battaniye daha bitirdim.kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  4. ebrulikedi; Teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  5. Evdeki tabureleri tatilden dönünce yıkadım pakladım. Sözüm ona ben de nette gördüğüm bu kılıfları yapıp kaplayacağım. Ama nerdeee..Ellerinize sağlık. Şimdi yapılmışını görünce harekete geçerim belki. Sprey boya bile almıştım tabureleri boyamak için.

    YanıtlaSil
  6. Lila handcraft; Teşekkürler, sizinkileri de merakla bekliyorum, kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  7. çok şeker bir tabure olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  8. rice'ın taburelerini bende çok beğeniyorum yapmayıda düşünmüştüm bende önce davrandın. sen o kadar hamaratsınki hızına yetişemiyorum. yine ellerine sağlık, çınarcığa da bir öpücük :)

    YanıtlaSil
  9. Gönül; Teşekkür ederim.

    atölye nott; Teşekkür ederim sizin tabureyi de merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  10. Çok şirin bir tabure olmuş
    elinize sağlık

    YanıtlaSil
  11. Utku'nun annesi; Teşekkür ederim.

    n.ışıl karagöz; Teşekkürler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...