İyi Haftasonları.. ve bizden son haberler..



Çok heyecanlıyım yarın dikiş makineme kavuşacağım. Kumaşlarımı hazırlıyorum, bu arada kumaş için gezerken desenlerini beğendiğim biyeler ve kurdeleleri de topluyorum. Birde benim sutaşı denilen dantele karşı bir sempatim vardır. Görünce onu da kaçırmıyorum. Makinenin gelişiyle beraber ilk proje patchwork bakalım nasıl sonuçlanacak? Makine bir gelse oo sırada çok iş var bekleyen..

Bu arada kuzuyu bezinden ayırmak üzere ikna ve anlatımlar devam ediyor. Acelemiz yok şimdilik teorik olarak çalışıyoruz. Kitabımızı okuyoruz oradakileri taklit ediyoruz. Bu haftasonu epey yoğun olacağız ablam taşınıyor cumartesi günü onlardayız. Pazar babalar günü o günde erken saatlerden itibaren evde olamayacağız bu yoğunluk nedeniyle haftaiçine bıraktım kuzumun tuvalet eğitimini inşallah Pazartesi günü pratiğe dökecek çalışmalarımızı, eğer hazır olurda isterse sonra da o hafta boyunca öğrenmeye çalışacak ve umarımda başaracak.

Ben bizi okuyan tüm babaların "Babalar Günü'nü "kutluyorum.. ve herkese iyi haftasonları diliyorum. Sevgiyle kalın...

2 yorum:

  1. Kurdeleler çok şirin gözüküyor, dikiş makinanız hayırlı olsun.

    Vee bezinizden de kolaylıkla kurtulursunuz umarım :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim, makina öyle aman aman birşey değil hatta çok gürültülü ama acemiliğimi atmam için yeter diyorum resimlerini ekliycem ilk fırsatta antika :)
    Bezimizden de İnşallah...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...