21 Ocak 2022

Şu ara eve tıkılıp kalma, işim varsa da çıkmamak için direnme durumları içindeyim. Bunda biraz havanın ayaz oluşunun etkisi çok diye düşünüyorum. Giyin, sarın üşeniyorum. Bu hafta böyleydi dilerim diğeri öyle olmaz. İçten içe hoşnutsuz ama harekete geçemeyecek kadar tembelim. Bir tükenme var kesin var ama sorun tükenenleri nereden temin edeceğimiz.
Neyse ki her hafta lüzumlu lüzümsuz bir üretim yapmayı hiç ihmal etmiyorum. Bu hafta granny eldiven. Bu havalara hafif kalır o kesin, elleri donduran bir hava.
Şekersiz ve unsuz günlerde kakaolu cupcake. Her ikisini de kullanmadan birşeyler yapmak başta biraz zorluyordu ama sanırım artık alıştım.

21 yorum:

  1. Ruhlarımız baharı bekliyor Deryacım. Az kaldı... :)
    Defter kapağına bayıldım... Eldivenler çok hoş, cupcake nefis görünüyor...Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yıl kar da çok yağınca bahara özlem arttı herhalde. Çok teşekkür ederim Ruşencim :)

      Sil
  2. Selam dışarıya çıkma konusunda benzer duygular içindeyiz. Ama evde üretim yapıyorsunuz. Eldivenler harika elinize sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kış özellikle de kar bizi bu duygular içine alıyor sanırım, soğuk evde otur diye. Arada bir birşeyler yapıyorum çok düzneli olmas ada oyalıyor, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. ellerine sağlık canım benim iyi günlerde kullan .kek de harika görünüyor

    YanıtlaSil
  4. kekler enfes görünüyor :)

    YanıtlaSil
  5. Hava ayaz diye insanın canı yürüyüş falan istemiyor; ama sıkı giyinip bi yarım saat dolaşmak lazım yine de. Soğuk hava değil, uygun olmayan kıyafet bahanedir benzeri bir söz var hani. Çok doğru. O motif eldivenlere bayıldım. Ben de yapayım bari. Yarım eldivenler favorimdi zaten. Elinize sağlık. Cupcake'ler nefis görünüyor. Tatlandırmayı pekmez ya da hurmayla falan mı yapıyorsunuz? Eee, evde kocaman bir delikanlı var. Hazır tatile de girilmişken anne-oğul tadını çıkarın. İleride böyle tatiller bulmak zorlaşıyor. Keyifli bir tatil, keyifli pazarlar dilerim. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle üzerimden neyseki attım o hali birkaç kez resmen sürünerek çıkınca sonrası geldi :) Motif eldiven benimde epeydir ilgimi çekiyordu deneyeyim dedim hoş da duruyor bencede örmelisiniz, unsuz şekersizde tatlandırmayı elma suyu konsantresi ile yapıyorum bal veya pekmezi tekrar ısıya maruz bırakmayı sevmiyorum, dut kuurusunu rondada çekip onu da kullanabilirsiniz şeker gibi, çok teşekkür ederim sizlerede keyifli günler dilerim :)

      Sil
  6. zamlar, pandemi, soğuk, evden çıkamıcaz artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle görünüyor evdeki tahıllardan kahve yapmayı öğrenmeliyim bir an evvel.

      Sil
  7. :) Şekersiz unsuza bende alışsam keşke... Ama seviyorum şu zararlı üç beyazı hoof.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok seviyorum ama beni durduran vücut sinyallerim mesela müthiş başağrısı yapıyor mecburen onları kullanmadan yapmaya çalışıyorum :/

      Sil
  8. Eldivenler muhteşem senin için bir adres gönderiyorum çorap var..
    https://www.liveinternet.ru/users/5173920/post489961412/

    YanıtlaSil
  9. Senin bu ufak ufak ama bir sürü şey üretmeni seviyorum. Ne kadar özendiğimi anlatamam sana :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az az ama ortaya dökülünce bir sürü şey oluyor gerçekten, ah Şebnemcim evde olsan yapardın bence ama çalışınca zor ben işin yerine koyuyorum bunları sıkıntıdan :/

      Sil
  10. güzel çalışmalar için çok teşekkür ederim Derya. Bu arada yeni bloğum saymuallim.blogspot.com hakkında sizi bilgilendirmek istedim. Ders ders oluşturduğum pratik bilgilerin öğrencilerimize faydalı olabileceğini düşünüyorum. Sevgilerle:)

    YanıtlaSil
  11. Eldiven müthiş olmuş. Şubat daha sakin geçer inşallah. Olmadı şubat sonu mart başı var giyilir mutlaka. Eline sağlık

    YanıtlaSil
  12. Granny eldivenler çok şık ama dediğiniz gibi karlı/ayaz havaya hafif :) Keklerde çok hoş elinize sağlık.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...