27 Aralık 2021

Kuğulupark'tan buzlu manzaralar. Kısa süreli gökkuşağını son anda yakaladım. Geçtiğimiz hafta fena soğuktu bu hafta nispeten daha iyi olacakmış. Haftaya güneşli ılık bir hava ve sıcacık bir arkadaş buluşması ile başladık.
Yine gündemin ruh halimizi perişan ettiği günler. Sosyal medyayı yasakladım kendime bir müddet. Sosyal medyadan kastım twitter. Bütün olay orada.

2021'i bitirirken çokca bıkmışlık, yorgunluk ve bezmişlik var. Yaşanması mümkünken yaşanamayanlardan, yapılabilecekken yapılamayanlardan dolayı. 2022 de gelsin bakalım fazla beklentiye girmemeye çalışıyorum.

Yıl bitmek üzere iken belki de kendime kazandırdığım en iyi şey düzenli kitap okumak oldu. Bundan çok memnunum. Başladığım seri ve okuma maratonunu bitirip hayatımda bir ilk yapacağım umarım. Daldan dala arada bir de el işilere devam. Geçtiğimiz haftalarda hızlı gidip çabuk yoruldum anlaşılan.
Bir çanta daha. "İşte bu" diyene kadar yamalı çantalara devam galiba.

İyi haftalar...

4 yorum:

  1. Kuğulu Park'ı çok severim. Ne güzel, buzdan bir heykel oluşmuş o havuzda. Demek o derece soğuktu canım Ankara. Twitter'ı eskisi gibi okumuyorum ben de. Ama asla vazgeçemiyorum:) Yaşam enerjimiz zaman zaman sekteye uğruyor ama çabuk toparlanıyoruz, el mahkum. Dikiş bilmenin faydası. Çantalar çok güzel olmuşlar. Okumalar ve el işlerinizde kolaylıklar, iyi haftalar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seviyorum yazı ayrı böyle kışı ayrı güzel Kuğulu, bir hafta kadar epey ayaz yaptı bizde görünce şaşırdık gece kimbilir kaçlara düştüyse sıcaklık donmuş, çok teşekkür ederim dikiş yine bir kurtarıcı oyalanma amaçlı :) iyi haftalar..

      Sil
  2. çantalar muhteşem. Kuğulu parkın buz halini haberlerde gördüm :)) bizde bir kaç gün iyi üşüdük ama bu ara her şey mevsim normallerinde sanki. kar hariç. yine kar görmek için Erciyes'e çıkmak gerkecek sanırım. :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Zeynepcim, bir hafta epey ayazdı şimdi normalledi hava, bu yıl çok beklemeden kar gördük bu da bir ilk oldu bzie :)

      Sil

Söz uçar, yazı kalır...