20 Aralık 2021


Günlerdir ufak ufak başlayan kar, pazar günü kartopu oynayıp kardanadam yapacak kadar yağdı. Biraz biriktiğini görünce hemen soluğu parkta aldık. Beyaz örtünün çizdiği manzaralar çok güzeldi.

Geçtiğimiz hafta sırayla hastalandık. Ateşsiz burun akıntılı üç günde toparlanıp giden bir çeşit grip-nezle diyelim. Tam iyi olduk derken baktık hatırlatma aşımızı olabiliyormuşuz hemen randevu alıp aşımızı olduk. Dilerim bu hafta sağlıklı geçsin. Şimdilik durumlar iyi.
Bu hafta sadece kitap okuyabildim bir de yarım atkım bitti. Zaten o hızımı alamadığım pek çalışkan olduğum haller yavaş yavaş bitmekteydi ki hasta olunca hızlıca sonlandı.
İyi haftalar....

19 yorum:

  1. Atkıyı çok beğendim tam benim sevdiğim gibi rengarenk. :) Bizim buralara kar ne zaman düşer acep bekliyoruz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, sorması ayıp ne taraftasınız? Bizde bu yıl çok beklemediğimiz için mutluyuz :)

      Sil
  2. Selam ilk fotoğrafa bayıldım. Yarım kalan örgüleri İ çıkarayım. Üretmek çok güzel. Sizi tebrik ediyorum. İyi yıllar. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, katılıyorum bir şeyler yapmak iyi hisler uyandırıyor mutlu ediyor beni, sizede iyi yıllar dilerim şimdiden, sevgiler... :)

      Sil
  3. Atkı çok güzel olmuş eline sağlık iyi günlerde kullan, kar bizim burada çevrede var, soğuğu bizde ama o ayrı mesele.
    İyi haftalar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederimm, önce soğuğu sonra kendisi gelecek sanırım, sevgiler.. :)

      Sil
  4. Kedilere zaafım var ^^
    Kar yağmadı hiç daha buraya :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marketin tatlı kediis biraz dışarda üşüyünce içeride :) ne taraf?

      Sil
  5. Kediyi görünce aklıma geldi,siz kedi sahiplenmiştiniz sanki.Nasıl gidiyor?buraya 30 cm yağdı nerdeyse darısı başınıza ♥️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay sorma, bizim tatlı minişin hikayesi çok uzun, bizde bir müddet kaldı sonra ev değiştirdi, kedi özlemine devam :/ OOoo maşallah 30 cm burda ancak 10 olmuştur sanırım :)

      Sil
  6. aa bizden önce kar gelmiş size. bakıyorumda geçen sene bugünlerde
    bizim köye de kar yağmış ama bu hafta çok soğuk olmasına rağmen
    kar yok henüz. grip geçsin gitsin, hastalık zamanı artık. bu kışı da
    hayırlısıyla atlatsak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yıl ilk defa çok beklemeden kar geldi :) tebdili mekanda kar varmış meğer :) grip diyoruz meğer omicronun da belirtielri böyleymiş ama umarım değildi, üçgünde toparlanıp gitti, şükür 3. aşımızı da olduk bir daha uğramaz inşallah, her türlüsü. Evet bu kış da bitse inşallah..

      Sil
  7. Ah, çok geçmiş olsun. Epeydir görünmeyince merak etmiştim. Sorayım dedim ama bu dönem blog yazma ilhamları pek belli olmuyor diye beklemedeydim. O belirtilerle corona diye korkmuşsunuzdur haliyle. Neyse ki gelmiş geçmiş çok şükür. Hatırlatma aşınız şifa olsun. Hatırlatma geldiğinde ben de oldum hemen. Beklemeye gelmez.
    Kar manzaraları çok güzel, yeleleri olan kedileri başka seviyorum. En güzeli de Noel ağacınız. Ellerinize sağlık. Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl olsun inşallah:) Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, şu dönem öyle ya hastalık ya da blog yazma ilham meselesi gerçekten, neyse ki çabuk geçti, evet endişelenmedim dersem yalan olur corona belirtileri yoktu ama omicronun tam belirtileriymiş meğer bunu dün öğrendim, umarım değildi, şimdi iyiyiz şükür aşımızda tam :)
      Kar manzarası çok güzel bizde daha yağmadan yağınca mutlaka gelelim dediğimiz yerler :) marketin pisisi isterse hemen dışında üşürse içeri giriyor tam kapıda, kapı sürterek örtse de kılını kımıldatmıyor çok şeker, çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için bende şimdiden yeni yılınızı kutluyor öncelikle sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice güzel seneler diliyorum, sevgilerimle.. :)

      Sil
  8. Geçmiş olsun Deryacığım. Bu aralar grip çeşitleri de baya yaygın. Kar manzaraları harika 🌹 Atkı çok güzel olmuş ,ellerine sağlık 🎉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederimm, sorma kaçtık kaçtık bir yerde yakalandık neyseki çabuk geçip gitti. Bu yıl kar manzarasına çok beklemeden kavuşmanın sevinci var :) çok teşekkür ederim, sevgiler..

      Sil
  9. Kedicik çok tatlı..Karlı resimler harika..Çok geçmişler olsun..Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi? her gidişimde seviyorum pek pas vermiyor ama görünce bile mutlu oluyorum, çok teşekkür ederim benden de sevgiler.. :)

      Sil

Söz uçar, yazı kalır...