8 Kasım 2021

Belki burada olmasını beklediğim bir şey tam da Dikmen Caddesinde oldu. Emniyetin önünden geçerken yola uzun kuyruğuyla bir sincap fırlayıverdi. Gözlerime inanamadım çünkü ekranlar dışında ilk defa gördüm kendisini. Herşey çok hızlı gelişti, caddeye atlamasıyla yaşadığı korku ve telaş belliydi bende çok korktum ezilmesinden neyse ki, toparlayıp tekrar emniyetin bahçesine döndü. O kadar tatlıydı ki, görüntüyü ancak hafızama kazıyabildim. Hala şaşkınım şehrin göbeğinde önümüze çıkmasını beklemediğimiz birşeydi sincap.
Yaşadığımız güneşli sıcacık pastırma yazının tadını çıkarmaya çalıştık. Doğanın renkleri hayranlık uyandırıcıydı. Parklar alabildiğine doluydu, fotoğraf makinasını, çocuğunu kapan parktaydı. Yaprakların içinde yuvarlananlar tepesinden aşağı dökenler sote ağaç altlarına atılan sandalyeler.
Odtü'nün yeni nesil başıboş dostları yetişiyor. Yavruların kuyruk hareketleri, rahatlıkları ve umarsız şımarık hallerini izlemeyi çok seviyorum. Çok tatlıydı bu miniklerde. Ormanın içinde yürürken ansızın ıssız bir nokta da büyük bir çeteyle karşılaşmak bazen gerse de.
Tığlamalara devam. Az da olsa bir rutin tutturmak sevindirici. Başlayınca devamı geliyor zaten. 

                              

İyi haftalar dilerim...

6 yorum:

  1. Doğa insana ne iyi geliyor, şifa niyetine ♥
    Issız yerlerde köpeklerle karşılaşınca ben de feci tırsıyorum. Bazen acaba diyorum onlar da bizden korkuyorlar mı?
    Keyifli bir hafta olsun ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle doğru şifa kaynağı gerçektende, içinde olmak bile iyi ediyor beni, köpeciklerle karşılaşınca bence tartıyoruz birbirimizi ben öyle hissediyorum, çünkü saldırgan köpekler gibi saldırgan insanlarda var yanyana geçerken şöyle bir süzüyor yolumuza gidiyoruz hep :) iyi haftalar Şebnemcim :)

      Sil
  2. parklar ve odtünün içi, ne güzel doğa içinde olmak :)

    YanıtlaSil
  3. fotoğrafların çok hoş. bu yuvarlak yastığına hayranım laf aramızda. bir ara deneyeceğim inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Zeynepcim, öyle kolay ki hele sen birkaç saate bitirirsin :)

      Sil

Söz uçar, yazı kalır...