23 Eylül 2021

Haftasonu kısacık bir Ankara çevresi turu. Birazcık özlediğimiz şeyleri hatırlamak adına, üstelik fikir de oğlumdan gelince çok daha güzel oldu. Neredeyse zorlayıp sürükleyerekten evden çıkarırdık pek bir isteksiz olurdu gelmekte o yüzden çok şaşırdık.
Uzun uzun boşluklar, bozkırlara duyulan sempati kimbilir  büyükler hayatta olsalardı çok daha büyük olurdu. Sadece oralara ait olduğunu bilmek bile bağlıyor kendisine beni.

Yazdan kalma son sonbahar günü olabilir mi? Bundan sonra gezip dolanırsam fotolarım renk tonlarına bürünen yaprak paletleri olur heralde.
Isınma turları atıyorum. Bugün önceden azıcık başlayıp devam etmediğim patchwork cüzdanlara el attım. Parmağım delinince devam edemedim. Makineyi çıkarmaya üşenmesem veya el dikişiyle olacak diye diretmesem iyi olur belki, içine elyaf da koyunca pek bir pofuduk oldular.

10 yorum:

  1. gezmek güzel olsa gerek, ben eve kapandım hastalıklardan kıpırdayamıyorum. Cüzdanlar pek bir hoş duruyor, ama ben iplere taltım, internetten mi aldın bu renkleri? ne yapacaksın?...
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırdır ne hastalıkları epeydir yoktum kaçırdım geçmiş olsun, ipleri evet internetten üzerinden almıştım aslında bluz yapma planıyla almıştım o ara yapılmadı kaldı pamuklu yapabileceğim bir model bulursam yine bluz olabilir, benden de sevgiler..

      Sil
  2. Bu yazı Ankara'yı çok seven biri olarak öyle iyi geldi ki bana. Çınar gibi ben de Ankara'nın dağını taşını özlemişim:) İkinci fotoğraf harika ötesi yalnız. Çerçeveletip duvara asılası. Ördekler yürüyüşe çıkmış ve şaşkın:) Mevsim sonbahar, hem de Ankara'da ama o çiçekli fotoğraftaki ortam yemyeşil yalnız. Bakım ve sulama yapılan bir yer kesin:)
    İplerin renklerine bayıldım, bakalım neler çıkacak ortaya. Cüzdanlar da çok hoş. Kolaylıklar diliyorum, sağlıkla geçecek bir sonbahar eşliğinde...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kareler uzun aradan sonra hepimize iyi geldi :) yeşil alan müze bahçesiydi bakılı yer farklı deidğiniz gibi, ipleri bu yaz almıştım bluz hayaliyle yapamadım model arayışındayım yine bluz olsa güzel olur pamuklu ip kaçmaz, sevgiler...

      Sil
  3. A lovely drive. There's much for you to see there. We have nowhere to go in this small country and still not easy for air travel to many places. Your patchwork bags are lovely. Have a good day.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. we also take short trips in the close vicinity, we haven't been able to take a vacation for two years. The roads were full of landscapes that we missed, thank you very much, I wish you a healthy day..

      Sil
  4. Yine yaptıkların muhteşem !
    Deryacm yünlerini online aldığın bir yer var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Buketcim, bazen hobiumdan alıyorum kampanyalar yapıyor bu ipler de oradan.

      Sil
  5. muhteşem fotoğraflar. o cüzdanlardan ikisi bende, nasıl seviyorum anlatamam. ellerine sağlık. sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, çok sevindim sağlıkla kullan sevgiler Zeynepcim:)

      Sil

Söz uçar, yazı kalır...