12 Temmuz 2021

Bu yıl değişecek çok şey var hayatımızda, işin tuhafı ben kendimi bu değişimlere hazır hissetmiyorum üstelik "tabi sen hazır olunca haber ver" de denmeyecek. Yaş ilerledikçe değişimlere karş daha tutucu olduğumu farkettim oysa değişmesi gerekenlerden memnun bile değilim. Bazen koltukta günlerce haftalarca belki aylarca yatıp kalabilirmişim gibi geliyor.
Büyük ruhani boşukları doldurmaya, hayatımın şu günündeki değişimleri kabullenip uyum sağlamaya yönelik kişisel tedavimde her türlü bilgi ve yol göstericinin peşindeyim. İzliyorum, okumaya çalışıyorum, ters dönmüş tosbağayı çevirmeye çalışıyorum.  
Yuvarlak yaprakların azcıcık bir rüzgarla çalmaya başladıkları senfoniyi dinlemek, kuş sesleri arı vızıltıları duymak, yeşille mavinin kucaklaşmasını izlemek çok güzel. Uzun bir aradan sonra kavuştuk.
Yol boyu her köşeyi her alanı süslemiş mavi-mor -pembe ve sarı çiçekler eşliğinde. 
Örgünün terapi kısmı şuan benimle. Kafayı azıcık dağıtma ve gereksiz düşünmeme işleri. Öyle rutin değil arada bir ama işe yarıyor. Çok kitap okuyamıyorum hemen sıkılıyorum, sosyal medyanın olumsuz etkilerini hissettim onunla da aramıza mesafe koymaya çalışıyorum.

Sevgiyle kalın...

12 yorum:

  1. Ters dönmüş tosbağa çok iyi benzetme. Ben de zaman zaman öyle hissediyorum çünkü. Neyseki yoğun gayret içindeyiz de düz dönmeyi başarıp yeniden ayaklarımızın üstünde durabiliyoruz çok şükür.
    Direnmek ve dayanmak birazcık daha. Her şey çok güzel olacak, inan Derya.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olumlu ve pozitif yorumunuzu okumak herdaim iyi geliyor çok teşekkürler..

      Sil
  2. Sosyal medya aşırı derecede yoruyor beni de mesafe koydum bende aramıza. Doğa da olmak harika bir şey. Örgülerin yine her zamanki gibi muhteşem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum, aslımıza dönüş isteği yani normali aslında doğayla yada ona yakın olmak, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Bazen durup dinlenmek gerek aslında tosbağa az öyle kalsa dinlenir mi ? Sosyal medya konusunda hak veriyorum çok yorucu boğucu olabiliyor bazen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum ki tepetaklak olmak dinlendirmekten çok strese sokar sanki beni :) evet sosyal medya ile ilgili bir sınır mühim..

      Sil
  4. Ne güzel fotoğraflar. Ah hayat bize neler hazırlıyor. Yaş mı geçti bilmeem, eskiden beni istikrarımdan alıkoyamayacak şeyler artık yavaşlamama neden oluyor. bende durdum epey zamandır ama gedim yeniden inşallah. Yazmaya devam :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hayat kimbilir neler hazırlıyor bakış açısı mühim benim açım hiçbirzaman çok iyi olmadı, dilerim iyi bakmayı öğrenirim :) hoşgeldin bendde dönemedim aklımda ama ne yazıcam ki diyorum ne çok oldu bir foto çekmemişim yavaş yavaş bitiyor sanki bu işlerde kabul edemesemde :)

      Sil
  5. Derya`cım nasılsın? Umarım her şey yolundadır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Semicim iyiyim bu yaz lgs sınavlı ev taşımalı işkence bir yazdı hiç uğrayamadım bunları saymazsak yolunda şükür, sevgiler...

      Sil
  6. Ayy ne güzel şeyler örmüşssünüz bayıldım :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...