Mim

Mavilale bloğundan Zeynep hanım'ın bana pasladığı bir mimi vardı. "Blog yazmaya nasıl başladın? " Unutmadan buraya eklemek istedim. 2019'daki yazılardan kopya çektim. :)

Blog maceram uzun bir yol olmuş meğerse. Kasım 2008'den beri blog yazıyorum. Oğlumun doğumuyla ev hanımlığına geçiş yapmıştım. Pek şikayetçi de değildim. Günler minik kuzumla bazen zor ama çoğu zaman keyifli geçiyordu. Bir müddet sonra bir boşluk oldu, bende bir arayışa girdim bilgisayar başında vakit geçirirken de blogları keşfettim. Gördüğüm örnekleri çok hoşuma gitti ve bende kendi bloğumu oluşturmaya karar verdim. Zaten el işi yapmayı, fotoğraf çekmeyi çok seviyordum, blogla beraber en büyük ihtiyacımız konuşmak, paylaşmak, birşeyler üretmek adına tam bir uğraş ve kaçış yeri oldu benim için. Hem el işlerimi paylaşıyor, blog için fotoğraflar çekiyor, arada bir de dertleşiyordum. Benim için bir iş gibiydi. Yeni birşeyler üretmek, öğrenmek bir işe başlayıp adım adım blog üzerinden ilerletmek, gelen yorumlar, kurulan köprüler derken yanlızlığımıza ve boş vakitlerimize derman oldu. Benim blog maceram böyle işte... :)

15 yorum:

  1. Ne güzel olmuş, iyi ki başlamışsın yazmaya :)

    YanıtlaSil
  2. İyi ki gelmişsin, iyi ki seni buralardan tanımışım... Hep kal... Bi zamanlar seni taciz bile etmişliğim var hadi yaz diye ;)) Hatırladın mı? ;))

    YanıtlaSil
  3. Iyi ki başlamamışsın tatlım teşekkür ederim 🤗

    YanıtlaSil
  4. bende el işleri vesilesi ile başlamıştım:)) sonra her telden oldu.

    YanıtlaSil
  5. ne güzel güzel bir meşgale ve dediğiniz gibi değerli arkadaşlar da ediniyoruz ve yazıyoruz. Takibe aldım blogunuzu teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. 12 seneye hayran oldum bir an :) Paylaşmak güzel bir eylem. Burada bizi toplayan şey, içerik ve biçimler farklı olsa da temelde bu sanki :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  7. lovehouse; Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  8. Ecehan, hatırlamaz mıyım en eski blog arkadaşlarımdansın, yerin hep ayrı... Şimdilik aynı keyif ve heyecanı hala taşıyorum yazmaya devam o zaman :)

    YanıtlaSil
  9. I've been blogging since July 2009. Had really no idea what it was all about but my cousin had a blog and basically forced me to start one. She said I would love it. Ironically, she stopped blogging not long after that, and yet here I still am, nearly 11 years later. :) It's made me really appreciate all I see around me. And I even started really learning more about crochet because of visiting blogs. And, of course, it's nice to "meet" so many wonderful friends around the blog world.

    YanıtlaSil
  10. mavilale; Ben teşekkür ederim Zeynep hanımcım, mimlediğin için :)

    YanıtlaSil
  11. Yüreğimin iklimi; Zaman içinde normal tabi, değişime ve kendi değişimimize göre şekil aldık sürekli :)

    YanıtlaSil
  12. Hürpost; Çok teşekkürler, tanıştığımza sevindim :)

    YanıtlaSil
  13. Mutlu Anlar Kolleksiyoncusu; Çok güzel ifade etmişsiniz, çok teşekkürler... :)

    YanıtlaSil
  14. Hi Tammy, We think that both of us started at the same time, yes, sometime blog was abandoned a bit and those who shifted to instagram and other forms. I can't find the taste of this place anywhere else, the bonus in the nice people I met. :)

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...