18 Nisan 2019

Bugün güne  güneşli başladık. Böyle sabahları çok seviyorum. Günlerdir sabahtan yağar mı yağmaz mı dedirten bulutlu bir hava vardı. Haftasonu için tahminler yine pek bahar gibi değil ama bakalım nasıl olacak.
Yaramaz tekirle sevgi hallerimiz. Fotosunu çekemiyordum bir türlü, o gözleri kısıp bana bakışı, kafasıyla elime dokunması. Anlatılmaz, yaşanır ama neyse ki bu kadarlık birşey yakaladık. 
Uzun bir aradan sonra olabilir deyip heyecan yaptığım bir işe başladım. Aşağıdakiler de benim dantellerim. Onlara brişeyler daha ekleyip runner yapmayı düşünüyorum. Örnekleri çok, harika işler var nette, bakalım benim ki neye benzeyecek. Şimdilik birşeylerle uğraşmanın hoş keyfi var. 

12 yorum:

  1. Ne güzel olmuş :) emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Güneşli ve içini ısıtan nice günlerin, ayların, yılların olsun Deryacığım. Danteller harika, kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  3. Bir arkadaşım, eski dantelleri kumaş boyasıyla boyayıp örtü yapmıştı. Rengarenk olmuştu. Ben cesaret edemedim yapmaya ama hala aklımda. Kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  4. Arsel'in okyanusu; Çok teşekkür ederimm :)

    YanıtlaSil
  5. Ececimm aminnn diyorum hepimiz için inşallah, teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  6. Esra Atesakin; Aslında bir de boyasam daha iyi olur ama boyama işine hiç girişmedim bilmiyorum, boyayanlardan da duyduğum oldukça meşakkatli olduğu belki sonra fikir değiştiririm :) çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. Bu havalar beni mahvetti. Geldi derken giden bahar...durmadan yağan yağmur...üstelik hafta sonu gelmesinden korktuğum karla karışık yağmur :( O güzel çiçekleri solduracaklar.
    Danteller nasıl tatlı :)

    YanıtlaSil
  8. her şey çok tatlış ki yinee :)

    YanıtlaSil

  9. Derya Hanım, o kırmızı çiçekli dalları bauralara gönderme imkanınız olabilseydi keşke. Ne kadar güzeller maşallah. Dantelleriniz de çok hoş görünüyor, birleştirdiğinizde de eminim çok şık bir örtü olacaktır.
    Tatlı kediciğe ve size sevgiler😊...
    Naciye

    YanıtlaSil
  10. lovehouse; Sormayın aynı duygular içindyeiz, bahar tam anlamıyla gelemiyor bir trülü, çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  11. deeptone; Çokk teşekkürler... :)

    YanıtlaSil
  12. Naciye hanım, çok teşekkür ederim bende resimleriyle göndermeye çalışıyorum :) inşallah çok teşekürler, bugün birleştirmeyi deneyeceğim

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...