20 Aralık 2018

Dün Ezgiciğimle son kez buluştuk. Son diyorum artık Kanada'ya gitmesine sayılı günler kaldı. Veda buluşmamız favori mekanımız Ulus'ta olsun dedik, Gülsüm anne de katıldı bu defa bize, o bayıla bayıla gezdiğimiz, içine girince çıkmak istemediğimiz her yeri ona da gösterelim istedik. Az yağmurluydu hava ama neyse ki bize rahat rahat gezebilme fırsatı verdi. Yeni dükkanlar keşfettik, ne sepetler karıştırdık, porselenden, dantele, işlemeye yine pek çok güzel şey bulduk.
Molamızı Borges cafe de verdik. Hemen yanımıza ilişiveren pisi, soba tüm dekoru ve havasıyla cafe her zamanki gibi çok keyifliydi. Bu Ulus gezilerinin her biri öylesine güzel geçti ki, çok arayacağım yokluğunda Ezgicim.
Elime ulaşan ve beni öyle sevgiyle beni sarıp sarmalayan hediyelerim oldu ki, sıcacık... eve dönüşte biraz hüzünlü biraz buruk olan havamı hemen dağıttı. Bence en güzel dilek önce iyilik sağlık sonra da yanımızdan hayatımızdan hiç eksik olmasın dediğim güzel yürekli insanlardır... Çok teşekkür ederim. 

5 yorum:

  1. Allah kavuştursun şimdiden, gerçek dostun değeri paha biçilemez.

    YanıtlaSil
  2. 😍 Ne güzel huzur veren bir yer...
    En güzel dilek bu bence..İyilik , sağlık , güzel yürekli insanlar 💖

    YanıtlaSil
  3. lovehouse; Çok teşekkür ederim :) aynen hem değer biçilemiyor hemde çok sık bulunmuyor, güzel arkadaşlıklarla kesişsin yollarımız :)

    YanıtlaSil
  4. Atölyekedi; Gerçekten öyle sıkıldıkça nefes almaya gittiğim yer, sağlıklı, mutlu güzel yüreklerle kesişsin yollarınız... :)

    YanıtlaSil
  5. Çoook tatlısınız... Ve evet, asla eksik olması o güzel yürekler...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...