7 Kasım 2018

Yastığımın örgü kısmı bitti. Şimdi arkasını her zaman ki gibi kumaş olarak tamamlayacağım. Örmesi keyifli olduğu kadar, dolu çiçekli görünüm onu daha çok sevmeme neden oldu. O yüzden içi dolmadan arkası yapılmadan nasıl olduğunu görmem lazımdı, hemen bir ön izleme yapıverdik.
Yeni kitabıma başlayacağım, Ayfer Tunç'la ilk tanışmamız olacak, heyecanlıyım.
Dün çok sevdiğim arkadaşımla keyifli bir kahve molam oldu, sohbet arasında blogdan laf açılınca bazen tekrara girmiş olduğumu hissedip kapatmayı düşünsem de bir türlü buraya kıyamadığımı anlattım, instagramda, pinterestte de birşeyler yapmama rağmen buranın farklı olduğunu konuştuk. Bir süre sonra 10. yaşını kutlayacağım bloğumun. İyi ki hayatımda var olmuş.
Benim yeni çiçeğim. Biraz uykucuymuş kendisi, o minicik tomurcuğa dikkat, merakla açmasını bekliyorum, çok sevdim, bu camdakilerin eksik olan arkadaşları geldi sanki....

8 yorum:

  1. Ellerin dert görmesin... Güzeller güzeli ruhun da... Harika olmuş...

    YanıtlaSil
  2. Ayfer Tunç iyidir Derya' cım. Beğeneceğini düşünüyorum. Ve lütfen kapatma blogu ya niye kapatacaksın:) Ne harika şeyler yapıyorsun ve biz de görüyoruz ne güzel :)

    YanıtlaSil
  3. Ececim canım benim çok teşekkür ederim, aynı güzel dilekler benim içinde geçerli güzel yürekli arkadaşım :) öperim...

    YanıtlaSil
  4. Nihancım arada bir öyle düşünceler oluyor sonra dediğim gibi kıyamıyorum 10 yıllık yol arkadaşımı bırakamıyorum tabi, Ayfer Tunç'u sevdim hemen ilk sayfalardan bile belli etti :) sevgiler....

    YanıtlaSil
  5. Derya'cım çok güzel olmuş yastık cıvıl cıvıl. Kapatma blogu bak ne de güzel el işlerini görüyoruz.
    Arkadaki kırmızı battaniye müthiş <3

    Bu arada Suzan Defter benim de Ayfer Tunç ile ilk tanıştığım kitap çok da sevmiştim :)
    Kocaman sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. Ezgicim çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim, yastığıma çok uyumlu birde kumaşım var renkler ancak bu kadar uyabilirdi tahmin edersin, senin kumaşınla yapacağım.
    Benimde tanıştığım ilk kitabı olması güzel tesadüf bende çok sevdim bu zamana kadar okumadığıma üzüldüm, öpücüklerle.... :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Derya Hanım, ellerinize sağlık, yastık kılıfınız çok şeker, çok güzel olmuş. Sizin bu elişi çalışmalarınızı gördükçe ben de hevesleniyorum yapmaya, tabii henüz hala düşünce aşamasında benimkiler 😊. Ayrıca bilmenizi isterim ki yıllardır bakmaya devam ettiğim tek blogdur sizinkisi. Diğer arkadaşların da güzel blogları var elbette ama ben düzenli takip edemiyorum. Bloğunuzu kapatmamanız beni de mutlu eder.
    İstanbul'dan sevgiler, selamlar...
    Naciye

    YanıtlaSil
  8. Naciye hanım çok teşekkür ederim mutlu oldum okuduklarımla, heveslenince yaparsınız acelesi yok, vardır mutlaka bir zamanı, yok kapatmayacağım bloğumu kıyamıyorum zaten, o arada bir gelen bir düşünce sadece, bendende selam ve sevgilerle... :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...