19 Ekim 2018

Çapraz işlemeli bir işe başladım. Bakalım hayalimdeki gibi olacak mı, pinterest bu anlamda tam bir model cenneti. Dalınca içinden çıkmak zor oluyor. Bende bir tane seçtim ve başladım. İşlemek de en az örgü kadar rahatlatıcı ve keyifli.
Battaniyemi kullanmaya başladım. Kenarı için tek sıra üzerine tekrar birşeyler yapabileceğim şekilde geçmiştim. Bir ara son noktayı koymak istiyorum kenar işinde, iyi haftasonları...

10 yorum:

  1. Yün ve dikiş işleriyle ne kadar renkli bir hafta sonu, fotoğraflar iç açıyor :).

    YanıtlaSil
  2. Battaniye bi ömür zaten, harikulade, sağlık ve huzurla kullanasın inş. Çapraz örgüyü de çoook severim zaten, kısa zamanda bitireceğin için heyecanla bekliyorum. Sevgilerle..

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir şey çıkacak ortaya, belli. Ellerinize sağlık.
    Pinterest'teki kanaviçe modellerine ben de bakmaya doyamamıştım. İnsan hangi birini yapacağına karar veremiyor. Instagram da öyleymiş. Eskiden kadınlar rica minnet birbirlerinden örnek isterlermiş. Şimdiki imkanlar ise sınırsız.

    Battaniyenin son sırası yarım ay şeklinde tomurcukumsu bir bitişle sonlansa güzel olurdu. Ancak üç sıra daha örerek öylece bıraktım ben. Oldu gibi, fazla göze batmıyor:)

    YanıtlaSil
  4. Ohhhh o battaniye altında mis gibi kitap okunur...
    Pintereste girince herşeye bir yeşilleniyorum, sonra geçiyor bende... Senin gibi uygulamaya koymak isterdim ♥

    YanıtlaSil
  5. Bu beyaz kare motifli battaniyeler benim favorim. Harika olmuş :)

    YanıtlaSil
  6. öneri makinesi; Çok teşekkür ederim, kışın en favori oyalanmaları :)

    YanıtlaSil
  7. Ececim çok teşekkür ederim,öpücüklerle... ;)

    YanıtlaSil
  8. zeugma; Çok teşekkür ederim. Eskilerin tarif ve örnek paylaşma kargaşası neyseki bitti, artık daha mutluyuz :)
    Battaniyenin hiç acelesi yok biraz kullanılsın sonra örgüyü özlediğiniz bir vakit güzelce tamamlarsınız istediğiniz gibi, birkaç işim öyle olmuştu o an hiçistemiyor bazen insanın canı neden sonra olmasın dimi :)

    YanıtlaSil
  9. Şebnemcim, bakma bende herzaman heves ettiğimin peşinde değilim birde evde olmanın zaman açısından bir avantajı varya onu kullanıyorum yoksa neden yapmayasın sende, öpücüklerle..

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkür ederim Nihancım ;)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...