19 Haziran 2018

İnsanın kendini şu çiçeklerin içine atası geliyor, bu nasıl güzel bir renktir. Mahallede tesadüfen geçtiğim sokakta bir evin bahçesi. Manzaramız hep böyle olsa şahane olurdu.
Bazen kıyamayız ama benim bir vakit kıyıp kullanmaya başladığım örtüm. Aslında saklamak mı yoksa keyfini çıkarıp gördükçe ve baktıkça mutlu olmak mı?
Dün sevgili Ezgi  ile buluştuk. Keyifli bir kaç saat geçirdik, kahvemizi içtik. Motif hediyem vardı, Ezgi'nin başlattığı projeme ondan hatıra olacak bir parça katmak ördüğüm battaniyeye özel bir anlam katmış oldu. Motifleri artık birleştirmek istiyorum hatta çok sabırsızlanıyorum.    
Kağıt iplere geçen yıl tövbe etmiştim bileği çok yoruyor diye ama bu yıl bir daha denemek istedim. Bu defa bir modeli yok tek dolayıp batarak çok da sıkı yapmayınca kolumu yormadan örebildim. Bitmesine az kaldı. Yaz için kullanımı rahat herşeyle uyumlu bir çanta olacak umarım.

8 yorum:

  1. Sizin fotoğrafladığınz çiçek gibi görüp etrafında dolandığım çok güzellik oluyor, çoğu da yaban güzeller. Hele Yasemin gördüm mü bir dal koparmadan edemiyorum.
    Motifleriniz ömürlük oldu, ellerinize sağlık. İnsan elimin değdiği şeyler hayatlanıyor ne güzel. Ördüğünğz çantaları çok beğenirim ve o iplerin adının kağıt ip olduğunu yeni öğrendim. Adı öyle ama sağlam değil mi?
    Çok selamlar sevgiler benden:)

    YanıtlaSil
  2. Keyfini çıkarmak... Hatıraların, yenilerin, çiçeklerin, örgülerin... O0 taraftan sevgiler... Ellerine sağlık. O kağıt ip çok zorlayıcı görünüyor denemeye teşebbüs dahi edemiyorum ben de... Çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  3. Begonvil sokağı; Merhabalar, bende kendimi zor tuttum o bahçeye girmemek için çok güzeller :) Çok teşekkür ederim çantalar için evet adı kağıt ama epey sert ve sağlam bir ip, hasır görüntüsü veriyor, bizdende sevgilerle... ;)

    YanıtlaSil
  4. Ececim aynı taraftan sevgiler o zaman bendende :) sorma ip epey bilek bükücü ama bu defa temkinli gidiyorum şimdilik iyi, çok teşekkürler sevgiler... öpücükler... ;)

    YanıtlaSil
  5. Senin battaniyende bir parça ile hatırlanma şahane :))))

    Dönünce yine gelsin buluşmalar :))))

    YanıtlaSil
  6. Ezgicim seni hatırlayacağım çok şey var o yüzden teşekkür ederim, evet gelsin yeni buluşmalar, iple çekiyorum, sevgiler.. ;)

    YanıtlaSil
  7. Ece ile ne güzel sık sık buluşur oldunuz, imreniyorum size ♥

    O çiçekli bahçe nasıl da iç açan cinsten öyle.

    Çantan şahane oluyor. Kağıt iple bende ufak bir portföy örüyorum ama hızlı ilerleyemedim maalesef. Parmaklarım acıyor benim de. Keşke elimi gevşetebilsem azıcık :/

    Öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  8. Şebnemcim bloğumuzun bir başka güzellliği tanışmama vesile olduğu güzel insanlar sizler :) sorma o bahçeye bende hastayım, tanısam bir sandalye çekip oturacağım, çok teşekkürler olsun, sen çalışıyorsun, geç olsun güç olmasın bileğine dikkat et yoruyor çünkü :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...