25 Mart 2018

Dünden önceki iki gün sarı ve tozlu bir hava ile geçen günler dün ve bugün ara ara yağan yağmurlarla yerini gökyüzünün mavisini görebildiğimiz arada da olsa güneşin parladığı temiz bir havaya bıraktı. Motiflerimi dün ördüm hazır örmüşken bugünkünü de yaptım.
Cumartesi Kızılay yağmurlu ve serin havasıyla pek de gezilecek havada olmayınca soluğu huzur cafemde aldım. Kendime önce güzel bir sandviç ve çay sonrasında da esspresso ile taçlandırdığım güzel bir kaç dinlendirici saat verdim. Bu haftayla birlikte üç Cumartesidir hobi mağazaları ve ipcilerimi gezmedim kocaman bir eksiklik hissediyorum.
Eve geldiğimde başta pasta olmak üzere bir de akşam yemeği hazırlamak üzere kolları sıvadım. Misafirlerimiz vardı, geleneksel ev yapımı çilekli yaşpastamız eşliğinde aile içi sıcak bir kutlamayla kuzu bir yaşına daha girdi. Zaman geçiyor biz yaşlanıyoruz onlar büyüyor.. hüzünlü biraz..

10 yorum:

  1. Sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar dileğiyle kuzunun doğum gününü kutlarım:)

    YanıtlaSil
  2. mutlu, sağlıklı nice güzel yaşları olsun. çok öptüm.
    ipcileri bu hafta içi gezmek ister misin müsait bir gün :)

    YanıtlaSil
  3. Aynen öyle şu mart ayında 50 yaşına giren biri olarak bazen yaş almak gerçekten insanı hüzünlendiriyor:) Galiba biraz da korkutuyor.

    YanıtlaSil
  4. zeugma; Çok teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler yağmurcum, neden olmasın tabi gezebiliriz :)

    YanıtlaSil
  6. dilekçe işler; Galiba ikisi de var..

    YanıtlaSil
  7. Kuzucuğu çok öptüm, nice huzur ve başarı dolu yılları olsun inşallah. Ellerine sağlık anneciğinin de, pastası müthiş görünüyor.

    YanıtlaSil
  8. Bu yazının en önemli konusu bir seneyi daha deviren yakışıklı :))

    Bundan yaklaşık 7-8 sene önceydi sanırım. Bıdık boyuyla her yazını süslerdi. Tombiş ve kırmızı yanaklarını hiç unutmuyorum. Çok sevimliydi... Ne kadar hızlı büyüyorlar. Tam olarak kaç yaşında şimdi bir an merak ettim.

    Nice sağlıklı, şanslı, mutlu, keyfli ve sevgi dolu yaşları olsun inşallah. İyi ki doğmuş ♥

    YanıtlaSil
  9. Ececim çok teşekkür ederiz, amin inşallah hepimizin kuzuları için aynı dilekler, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. Şebnemcim çok teşekkür ederiz, dimi sende hatırlıyorsun geçen gün resimleri düzenledim o zaman daha çok farkettim, büyüyorlar hemde çok hızlı... sağlıklı sıhhatli mutlu olsun hepimizin çocukları, bu yıl 11. yaşımızı kutladık.. :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...