5 Şubat 2018

Yeni motifim. Motif kulesi giderek yükseliyor :)
Okullar da başladığına göre tekrardan bir düzen gelecek bize. Sabahları zorlansam da içten içe erken kalkmayı, güne erken başlamayı seviyorum. Haftasonu Eymir gölünde yürüyüş yaptık, hava kapalı olsa da sıcaklık dışarılarda dolaşmak için bence iyi idi. Çook uzun olan göl çevresinde atılan adımlar yorunca biraz soluklanalım dedik, ben yine bir soba başı buldum.
Manzara da süperdi. Biraz ısınıp dinlendik. Böyle mekanlardan hiç ayrılası gelmiyor insanın.

4 yorum:

  1. Tünaydın, iyi haftalar.
    Böyle manzarısı güzel bir yere gitmeyeli uzun zaman oldu... saatlerce oturmak, çayımı içip sessizlikte dışarıyı seyretmek isterdim.

    YanıtlaSil
  2. O soba başında çay içip, kitap okumak ne zevkli olur. Fotoğrafın bana öyle bir hayal kurdurttu ♥

    Mutlu haftalar deryacım

    YanıtlaSil
  3. Sizede İyi haftalar Gülşah hanım, çok teşekkürler, gerçekten güzeldi hiç kalkmak istemedim, göle bakarak çayımızı yudumlamak hiç bu kadar keyifli olmamıştı.. Dielrim en kısa sürede gerçekleştirirsiniz, iyi haftalar...

    YanıtlaSil
  4. Şebnemcim aynen hiç kalkasım gelmedi, nasıl güzel özlemişiz apartmandan apartmana bakmamayı, şu güzel manzara ve tabi hiç biri sobanın yerini tutmayan peteklerden gına gelmiş özümüze dönmek istiyoruz , kitap kahve olur çay olur o manzara sırtıma vuran soba sıcağı ohhh miss misss, öpüyorum iyi haftalar.. :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...