5 Ocak 2018

Dün başladığım bere bitti. Duruşu böyle. Sanki bir paletimle fırçam eksik gibi :)
Her dönem çok sevdiğim birşeyler olmuştur, bazen bir renk, bu yıl kırmızı, bazen bir obje, her yerde gözüme takılır, onlu olur artık herşey, bu yıl da bu gökkuşağı renklerine takıldım, bu renkleri içeren bir eldiven bile ördüm epey uyduruk olmasına rağmen yine de beni mutlu etti kullanırken. Broşlarıma taşıdım derken herşey bu renk...
Birkaç yıl önce saçlarımı epey kısaltmamla birlikte bandana ve saç bantları girdi hayatıma, hep uzun olan saçlarımın yeni haline adapte olurken çok yardımcı oldular, dün akşamdan beri ufak düzeltme-değişim işlerine giriştim, saç bantlarından başladım, uzun gelen, geniş olanları kendi kullanım şeklime göre kısalttım, daralttım.
Saç bantları bitince hızımı alamadım ve epeydir aklımda olan yapsam mı? yapmasam mı? dediğim  paçaları boot paça ve boru paça olan, şu ara hiç kullanamadığım birkaç pantolona el attım. Kullanım alanı genişlesin beklemesinler istedim. Beğendiğim paça modelini üzerine koyup teğelledim, denedim baktım duruş gayet güzel geçtim makinanın başına daralttım. Giderek daha çok alıştığım bu dar paçaya dönüştürdüm hepsini  şimdi çok memnunum yeni hallerinden.
Mutlu haftasonları dilerim...

8 yorum:

  1. Vay becerikli olmak ne güzel :)))

    YanıtlaSil
  2. Bere, gökkuşağı renklerin hepsi çook tatlı :) Ben de mom jeanslere fena halde bağlandım. Ya bulamazsam ilerde diye dertleniyorum :) Keşke dikebilsem. Ellerine sağlık hepsi harika Derya'cım ❤️

    YanıtlaSil
  3. Berenin duruşu çok güzel, ellerinize sağlık.
    Dar paça pantolonları çok beğensem de bir türlü alışamıyorum. Gökkuşağı renkleri çok şeker , yaptığınız her şeye çok yakışmış. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Oooo ben uğramayalı sen ne kadar çok iş halletmişsin öyle. Hepi topu 1 hafta uğramadım oysa ki :))

    Hayranlıkla kocaman alkışlıyorum seni :)

    YanıtlaSil
  5. Nihancım teşekkür ederim becerik mi sıkıntıdan ne yapacağını bilmememk mi? :)

    YanıtlaSil
  6. Ezgicim, teşekkür ederim, bende bir zamanlar bu daralttığım paçalar için öyle hislerim vardı ama ne gelirse bir süre sonra ona alışıyoruz merak etme :)

    YanıtlaSil
  7. Atölyekedi; Çok teşekkür ederim, dar paçalara bende çok direndim sonra farketmeden alışıverdim :)

    YanıtlaSil
  8. Nerelerdesin Şebnemcim hoşgeldin, çok teşekkür ederim... ;)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...