29 Ocak 2018

Bugünün motifi. V stitch modeli ile granny square motif. Yeni yeni modeller denemek çok  keyifli.
Bugün güne erken başladık. Tatil bitmeden bir diş muayenesi yaptırmak istiyorduk Çınar için. Bir günde halledebilmek ne mümkün neyse başlamak önemliydi, ufukta çekilecek birkaç çürük var, neyse ki hemen altında patlamayı bekleyen yenileri. Bugün işim çok, şimdi buzluğa atılacak baklagil haşlamaları yapıyorum, haftasonu kasaptan alınan kemiklerin kemik suyu yapımı var sırada, ev bana bir süpürge tutman lazım derken, aşağıda bekleyen ütüler epey yığıldı, eve gelince kahvaltı ile öğle yemeği arası birşeyler atıştırdık lakin akşama yemek lazım.
Hafta başlangıcı çok umduğum gibi olmadı, bugün hava soğuk olmasına rağmen ışıltılı ve güneşli bugünü evde ev işlerine boğularak ziyan edeceğimize üzülüyorum. Bakalım yarın nasıl olacak telafi edebilecekmiyiz..

6 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor bu el işleri :). Ellerine sağlık :).

    YanıtlaSil
  2. öneri makinesi; Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Baklagiller seni bir süre rahat ettirir en azından. Buzluğa haşlayıp attım mı psikolojik olarak rahatlıyorum ;)

    Ben de Oytun'un tatilini bahane edip birkaç randevu ayarladım. Gözü hallettik,şimdi kan tahlilleri var sırada. Bak dişi atlamışım, iyi ki aklıma getirdin. Çınarcığıma da geçmiş olsun bu arada...

    Öptüm seni ♥

    YanıtlaSil
  4. V stich modelini hic duymamistim, boyle ismiyle paylasmak cok guzel oluyor, yol gosteriyor, kullanirim ben de sonraki motiflerde, hatta belki bugunkinde/bugunkunde. (nasil yaziliyordu emin olamadim=) tesekkurler:)

    YanıtlaSil
  5. Şebnemcim aynen bir süre rahatım, yemek yaparken pratik. Çok teşekkür ederiz, sizede geçmiş olsun öpücükler.. ;)

    YanıtlaSil
  6. kanatli kedi; Rica ederim, adını bildiğim modelleri mutlaka adıyla paylaşacağım o zaman, kolay gelsin :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...