26 Ocak 2018

Tatilin bir haftası bitti bile, hiç anlamadık, günler çok çabuk geçiyor. Bugün bir ara 16:00- 16:30 gibi hafiften birşeyler atıştırmak istediğimiz vakitte aklımıza kakaolu kek düştü olsa da sıcak sıcak yesek dedik derhal işe koyuldum kekimizi yaptım.
Aksatmayalım 4. motifimiz de gelsin. Aklımda farklı motiflerden oluşan fakat boyutları aynı olan bir battaniye var. Eğer örnek diğerlerine göre ufak kalırsa sıra ekleyip hepsini eşitliyorum. Aşağıdaki resimdeki battaniye de farklı amaçlarla örülmüş, devam etmemiş veya yarım kalmış işlerden yaptığım bir battaniye idi beş yıl önce örmüştüm. Elimde yarım kalan pek çok örgü burada değerlendirilmişti.
Herkese mutlu haftasonları dileriz...

4 yorum:

  1. Motifle hızla ilerliyor :) Ben de yarın motifleri yayınlayım diyorum.. Biraz büyük yaptım ben motiflerimi sanırım aynı boyda yapayım mı karışık mı olsun hangi rengi seçeyim kafamda hep bir soru :)))

    YanıtlaSil
  2. Ezgicim sayende bir hareket ve heves geldi, günde bir tane üzmeyen yormayan bir iş oldu hemde çok keyifli, ben daha önce resimdeki gibi bir tane denedim farklı boyları o yüzden aynı olsun dedim bakalım sen neye karar vereceksin bence hepsi çok güzel olacak ;)

    YanıtlaSil
  3. Sen daha önce yapmışsın bunu ne güzel.
    O battaniyeyi kullanmak çok keyiflidir bence, şu motifte göz göze gelmiştik, şu motif salı sallanmasıydı gibi bir sürü hikaye :))

    YanıtlaSil
  4. Şebnemcim o dönem satışa çıkardım ve satılmıştı, alan iyi günlerde kullansın, bana sadece fotosu kaldı bugüne :) aslında el emeğini satmak bazen
    üzüyor insanı sadece onu değil anılarını da veriyorsun :(

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...