4 Aralık 2017

Sümbülüm açtı, kokusu salonu sarıyor, kısa ömürlü olması ve sadece bir kere açması ne kötü.
Bugün sade bir eldivenim elime geçince üzerine birşeyler yapmadan duramadım ve hemen çiçekleri kondurdum. Bu halini kesinlikle daha çok seviyorum.
Beklenen kitaplar nihayet geldi okumak için sabırsızlanıyorum...

12 yorum:

  1. İşte.... Dünyada en çok haz aldığım şey...yaratıcılık...ve o, sen de fazlasıyla mevcut... Şaka diil, gerçekten çok seviyorum, renklerini, aklından geçenleri, ürettiklerini... Koccaman öptüm...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim Ececim senden bunları duymak çok mutlu etti beni, bende güzel bakan güzel gözler diyorum.. Öperim ;)

    YanıtlaSil
  3. Yaaa Deryaaa, siz de buraya taşınmalısınız benceee... Ne güzel olurdu, düşünemiyorum bileeee ;-) Evrene mesac yollaycam artık, olar mı?

    YanıtlaSil
  4. Olar tabi hemde nasıl güzel :) valla bende düşünemiyorum inanırmısın bugün aynı şeyi düşündüm nerden çıktı nasıl oraya gitti hatırlamıyorum ama seninle komşuluğu geçirdim aklımdan tesadüfe bakarmısın açıyorum arkadaşımın yorumu aynı :) ahh Ececim keşke benim hayalim denizi de olan küçük bir sahil kasabası o olmazsa ege köylerinden biridir bakalım hangisi kısmet olur, deniz kenarında dolanmak bahçeme bişeyler ekmek, huzurlu sessiz apartman hayatsız kendime ait bir yer depreştim yine..

    YanıtlaSil
  5. Harika olmuş Derya'cım.. Çok zarif eldivenler, hemen özelleştirivermişsin.. Çok güzel çok ..Ellerine sağlk

    YanıtlaSil
  6. Sümbül kokusu en sevdiğim ♥

    Geçen seneden sakladığım sümbül soğanlarının içi geçmiş benim. Çok üzüldüm. Çiçekçiden yeniden soğan alıp ektim, bakalım patlayacaklar mı merakla bekliyorum bende...

    Eldiven şahane yine ♥

    YanıtlaSil
  7. Huzurlu kareler bu blogda.
    Ne zaman gelsem huzur buluyorum gerçekten ve ecehana katılıyorum yaratıcılık konusunda :)

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim Ezgicim :)

    YanıtlaSil
  9. Şebnemcim bende çok seviyorum müthiş bir koku, soğanlarını nasıl saklıyorsun, ben birkaç kat gazeteye sarıp ışık görmeyen bir dolapta saklıyorum, ikinci yıl minik de olsa açan oluyor çok seviniyorum, çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. Nihancım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum, güzel gözlü güzel bakan insanlarsınız siz, sevgilerimleee.. :)

    YanıtlaSil
  11. Siz konduruverdim deyince, daha yakından baktım simetri, düzgünlük hepsi var. Kafama göre başlayayım bir yerden, benimkiler sürrealist çalışma der eksiklere yanlışlara bir kulp bulurum artık:)

    YanıtlaSil
  12. Begonvil sokağı; Aslında böyle o düzgünlük konularında çok titiz değilim ama el alışkanlığı diye düşünüyorum fena olmuyor çok teşekkür ederim, eksik olur olmaz demeyin içinizden geldiği gibi yapın örneklerden ilham alın böyle böyle başlıyor, herşeyden önce ona emek verip uğraşacaksınız bu bile başlı başına bir güzelliktir, kolay gelsin :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...