18 Aralık 2017

Hafta sonu mini bir etamin çalışması yaptım. Modeli bulduğumda çok sevmiştim işlemeliydim. Ebat olarak biraz küçük, hatta ben, benim etamin parçama sığması için kenarları biraz daha kuşa yaklaştırdım. Henüz ne yapacağımı bilmiyorum, böyle bir kenarda duran minik işlemeler birgün bir şeylere dönüşecekleri zamanı bekliyorlar. Kuşlu desen buradan.
Bu pinterest olmasa ne yapardık acaba? o kadar çok fikir ve çalışma örnekleri var ki, ne zaman canım sıkılsa şöyle bir dolaşsam bir sürü denenecek fikirle dönüyorum. Güzel de oluyor. Ben buzdolabı üzerinde mandalı çok kullanıyorum, birşeyler iliştirmek hoşuma gidiyor, göz önünde oluyor falan. Var olan  mandallardan biri dün kardanadam oldu, belki siz de denemek istersiniz. Fikir buradan.
 İyi haftalar dilerim...

4 yorum:

  1. Kuş süpermiş. Pinterest el işleri için derya deniz gerçekten. İnsan bakarken bile mutlu oluyor, aklına benzer fikirler geliyor. Buzdolabı mandalı çok güzel. Güle güle kullanın. Mutlu haftalar:)

    YanıtlaSil
  2. zeugma; pinterest aynen birşey yapacağınız yoksa da yaptırıyor :) çok teşekkürler, sizlerede ;)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, o taslaklar olmadan olmaz mı? Youtube'tan kolay ve pratik anlatan bir yer önerir misiniz? Sizinkiler her zamanki gibi güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  4. Begonvil sokağı; Merhabalar eğer etamin işi yapmak istiyorsanız malesef bunlara ihtiyacımız var, elinizin altında olması işaretleyip takip edebilme kolaylığı var, örgü modelleri veya ilk tığ işlerini youtube'dan bulabilirsiniz işlemeyle ilgili nasıl başlanır nasıl işlenir videoları var. İnternetten bulduğunuz net ve anlaşılır desenlerin çıktısını alarak yapmak en pratik şekli. Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...