6 Kasım 2017

Çanta bitti. Düşündüğüm görüntüden biraz daha ufak oldu, ben daha salaş ve biraz daha büyüğünü hayal etmiştim. Henüz astarlanmadı, biraz bekler şimdi içime de sinmedi ya, belki tekrar denerim ama önce elimdeki renk paletini biraz daha genişletmem lazım.
Atkı olarak yapmış ama hiç kullanmamıştım, dün kabaca sayınca sanki mini bir yelek olur gibi geldi en kısa sürede deneyeceğim. Keçeli bir takım işler buldum kendime broşlar, kitap ayıraçları vs. takılıyorum şimdilik, bitince burada olurlar, bugün deyim yerindeyse kapkara bir hava var içim bunaldı, yeni haftanız güzel olsun...
Unutmadan Ulus'a gidipte nostaljik birşey bulmasam üzülürdüm.

6 yorum:

  1. Çok teşekkürler sizinde :)

    YanıtlaSil
  2. Derya'cım çanta çok tatlı olmuş, salaş olsun istemişsin ya taban daha mı geniş olmalıydı ? Pinterestte taban oluşturma için bir motif gördüm dilersen sana mail atabilirim. Ben de son günlerde çanta ile uğraşıyorum. 3 günlük uğraşımı söktüm geçen gün içime sinmedi diye, yavaştan ilerledi bakalım. sık iğne yap yap bitmiyor. Bakalım güzel olursa koyarım bloga :) Bence çok tatlı bir yelek olablir. Bir de bu aralar hava soğudu ya Ankara'da kırmızı eldivenlerim bir ısıtıyor ki hep seni anıyorum :) Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Ezgicim çantanı çok merak ettim, varsın sökülsün sonucu güzel oluyor değiyor tekrar uğraşmaya, sabırla devam eminim güzeldir. Sana zahmet olmazsa acelesi yok uygun zamanda çanta tabanını yollarsan sevinirim. Evet bir ergonomi sorunu var benimkinde, çözüp tekrar deneyeceğim bende. Ne güzel, sağlıkla mutlulukla takmanı dilerim :)

    YanıtlaSil
  4. Geçenlerde rastladığım bir hesap aklıma seni getirdi Derya. Belki ilgini çeker, yeni fikirler düşürür aklına, ne dersin?

    https://www.instagram.com/lillabjorncrochet/

    YanıtlaSil
  5. zeugma; Çok sevinirim, hemen bakıyor ve ekliyorum çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...