29 Temmuz 2017

Dokuz günlük bir ara, arada başına otursamda birşey yayınlayamadım. Bu verimsiz ve boş günlerde İnstagram en büyük ilham kaynağım aslında ama o bile bende şu ara etkili değil. Çok güzel işler var bakıyorum özeniyorum ama hareket yok.... Şimdilik..
Yastığımdan ümidi kestim, sanırım malzemeden kaynaklı biraz da örerken çok kıvrılıyor sevmedim, oysa epey umutluydum, tüylenmez ve daha parlak gibiydi.
Tembel günlerde bana en iyi gelen şey yeşil alanlara kaçmaktı, 
Oturup bir işe başlayamayınca sağı solu didikler oldum. Daha çok boz-yap işlerine daldım, daldan dala atladım desek yanlış olmaz. Biraz bandana, biraz takı, biraz foto poz falan filan...
Daha evvel revize edilmiş bir bluza ufak tefek eklemelerle ikinci bir revize gibi olmadık işler peşindeydim. Maksat oyalanmak, sanırım şu ara ruh halim uzun soluklu bir işe gelecek gibi değil, kısa kısa işler en güzeli, uzun işleri kışa saklıyorum. Şimdi epeydir beni bekleyen kitaplarıma döndüm, bir müddet onlarlayım..

4 yorum:

  1. Belki yaz sıcaklarındandır.. Ben de tIğ yapmak istiyorum ama ipler yakıyor resmen :) Sanırım bu sıcaklarda en iyi giden boşluklarda kitap okumak :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ezgi, katılıyorum sıcaklar da olumsuz etken, dediğin gibi ipe dokunmak bile bunaltıyor insanı, sevgiler... ;)

    YanıtlaSil
  3. canım benim çok özlemişim seni..yazılarını..iyi geldi sayfanı ziyaret etmek....

    YanıtlaSil
  4. Mihrimah; Çok teşekkür ederim,yorumunu görmek de beni çok mutlu etti ;)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...