27 Ocak 2015

Çok taze, bizim pastaneden az önce çıktı...
Hikayesi çok uzun değil, bugün pazarımız var dedim, hava güneşli haydi beraber gidelim, sende hava al. Çok istemesede beni kırmadı geldi, mevsimi dışında satılan herşeye burun kıvıran ben kuzu isteyince hayır diyemedim. Birazını yedi, birazını pasta yaptık. Pasta fikri kimden çıkmış olabilir?
Pasta çok dinlenmeden hemen iki dilimi hüplettik bile. Sıcak kek ve lezzetli ev yapımı pasta gibisi yok.

6 yorum:

  1. şubat tatilinin tadını çıkarın beraberce deryacım. benimkiler etütteler malesef, istemeyerek gidiyorlar ve üzülüyorum...

    YanıtlaSil
  2. Looks lovely and scrumptious! Best wishes, Tammy

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık Derya Hanım. Gerçekten ev yapımı pasta gibisi yok. Benim de çocuklara kardan adam pasta yapma sözüm var. Hep beraber mutfağa gireceğiz. Ağzınızın tadı bozulmasın. Selamlar dahi sevgiler. Sevil

    YanıtlaSil
  4. oh afiyet olsun.iştah açıcı gözüküyor.öykü de pazarda her hafta çilek istiyor.anne çilekli pasta yapalım diyor. ben de hormonlu diye ısrarla almıyorum.bu hafta ben de dayanamayıp alacağım galiba:)

    YanıtlaSil
  5. Ah Nihancım bende üzüldüm şimdi öyle birşey ki iyi şeyleri çok birde böyle zor yanları da var çalışan anne olmanın :( haftasonlarını dolu dolu geçirmeniz dileğiyle..

    Thank you so much dear Tammy :)

    Aminn Sevil hanım, teşekkür ederim.

    Ebrucum, çok nadir alınca ve çok fazla da tüketmeyince fazla zararı olmaz diye umarak yaptık bakalım :(

    YanıtlaSil
  6. İlerde öyle bir maraton içinde bulacak ki kendini şimdi tadını çıkarsın hem tatilin hem de senin. O pastanın tadını da yıllar sonra hatırlayacak, ben anneminkileri unutmam mesela:) Sayılı tatil hemencecik bitecek bence yeme-içme için en uygun günler:)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...