4 Ağustos 2014

Bugün battaniyeme bir sıra daha ekledikten sonra biraz ara vereyim dedim.
Şu ara çarpı işlerine olan sevgim bana bir süre önce işlediğim matruşkayı hatırlattı, çerçeve yapmıştım ama çok da içime sinmemişti, yine epeydir denemek istediğim bir yastığı denedim bende.
Büzgüleri düşündüğüm kadar çok olmadı ama bu da aklımda olan birşeydi, denedim, bir köşede yatan matruşka şimdi daha işlevsel hale geldi, işleme dikdörtgen olduğu için yuvarlak forma kavuşması adına başka bir yuvarlak etamin parçası üzerine işlemeyi monte ettim, işlemenin üstünden geçen son makine dikişinin yamukluğu üstte kocaman bir pot yapsada ben yinede sevdim.

8 yorum:

  1. Matruşkalı yastık gerçekten çok güzel olmuş..Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Bu gün paylaştığın her şeyi çok beğendim. Bu diğer günlerdekileri beğenmedim anlamına gelmesin lütfen :) Matruşkalı yastık fikri çok hoş. Bu kadar çok yastığı ne yaptığını merak ediyorum doğrusu. Ben evde fazla eşya sevmiyorum, hele yastıkları. Çünkü asla benim istediğim kadar ip gibi düzgün durmuyorlar. Hele eşim ve oğlum yaslanıp kafalarının altına, bacaklarının arasına aldılar mı, iş bittiiiiii :) Bu yüzden mobilya alırken de çok beğenmeme rağmen bol yastıklılara bakmadım bile. Bir de, battaniye süper olmuş. Şöyle bir baktım da aynı renk düzenini hiç tekrar etmemişsin, bunu da çok seviyorum. Bu akşam bloğun ayrı bir zevk verdi gördüğün gibi. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim mutlu ettiniz beni...ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Matruşka'nın yüz ifadesi ne kadar sevimli olmuş eline sağlık

    YanıtlaSil
  5. mor incir; Teşekkürler..

    nurten; Çok teşekkürler, aslında yaptığım herşey önce benim gibi başlıyor sonra ya hediye ediyorum ya da satıyorum, hepsi bende kalamaz bende kalabalığı seven biri değilim, teşekkürler beğendiğiniz için, battaniyedede evet belli bir simetri olmaksızın yapmaya çalıştım, samimi ve içten yorumunuzu okumakta benim için çok keyifliydi çok teşekkürler :)

    Fadiş; Teşekkürler..

    adsız; Rica ederim..

    sertaç; Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. Yamukluk önemli değil, şahane olmuş!

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...