31 Ocak 2014

Pek hareketli olmayan tatil günlerimizin kaderini değiştirmeye Ulus gezimizle başlamıştık.
Bugün oyun salonunda devam ettirdik. Kafamıza göre bir tiyatro oyunu bulamayınca oyun salonunda aldık soluğu.  Çınar'ın gönlünü yaptıktan sonra benim içinde birkaç yere uğradık.
Abajurumun sadeliğini birşekilde değiştirmek, ufak bir farklılık katmak istiyordum, beğendiğim gibi bir kenar işi bulunca hemen işe koyuldum.
Akşamında da, yıkaması ne kadar zahmetli olsa da ıspanaklı börekten vazgeçemiyoruz. Çıtır mı çıtır leziz bir börekle günü bitirdik. Tartıyla şu aralar hiç görüşmüyoruz zaten :)

7 yorum:

  1. Ellerinize sağlık.Börek çok güzel görünüyor.Tarifini verirseniz memnun olurum.

    YanıtlaSil
  2. ayşen yörükoğlu30 Ocak 2014 23:18

    börek nefis görünüyor. abajur sade ve şık olmuş küçücük bir dokunuş bile bazen yetiyor hakikaten. çınarla gezmelere de devam...biz de sizi takibe devam:))))

    YanıtlaSil
  3. Cerenderin annesi; Yufkalı ıspanak bu klasik bilindik tarif bendeki özel bir tarif değil ama yazayım yinede, yoğurt, süt ve yağlı karışımı yufka aralarına sürüp ortasına ıspanak, en üste harcı sürüp kesip fırına veriyorum.

    ayşencim, teşekkür ederim, inşallah Çınarı ikna edebildiğimiz sürece devam :)

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle tartıya kusum .ama nereye kadar bilmiyorum.en son ne zaman ellili rakamdaydım hatırlamıyorum.çokk öptüm .ii tatiller..

    YanıtlaSil
  5. sibel; Bende hatırlamıyorum, bir zamanlar biraz kilo alayım isterken zayıflıktan muzdaripken şimdi vermeye çalışıyorum hayat işte :) sizede iyi tatiller..

    YanıtlaSil
  6. Önceki yazıda nereden aldığınızı gördüm. Tek miydi acaba? :((

    YanıtlaSil
  7. lila; Sorunuzu anlayamadım?

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...